Dzisiaj jest 08 czerwca 2025, 06:57

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

forum odgryzania sie i hamstwa

Miejsce przeznaczone do ogólnych rozmów na temat motocykli Honda ;)

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Awatar użytkownika

Pochwały: 10
Motocykl: SC33
Rok produkcji: 0

Post » 07 lipca 2008, 07:20

eh tam lanser nie lanser, trzeba brac na miekko co sobie inni mysla, na mnie tez mowia ze jestem lanser bo umieszczam filmy z jazdy w necie ale wcale sie tym nie przejmuje bo robie wiecej km w 2 sezony na moto niz nie jeden 10cio letni motocykl ma od nowsci na allegro

ostatnio to po fajki smignalem w klapkach dresiku z dziura na nogawce i koszulce i gdyby ktos mnie zobaczyl to napewno by pomyslal ze dres pierwsza klasa ale w dupie to mam

inna sprawa ze czytajac post typu kupilem bladego i chce sie nauczyc jezdzic na kole po prostu prosi sie o usmiech na twarzy
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte :)

Awatar użytkownika

Pochwały: 1
Motocykl: SC44 01r. i ZX6R 02r. (stunt maszyna)
Rok produkcji: 2001

Post » 07 lipca 2008, 07:55

no właśnie prosi się o uśmiech na twarzy. I tak trzeba to przyjąć, nie wkurzać bo na takich szkoda nerwów no i nasze forum na tym cierpi jak przelewamy nasze wkurzenie... ale w klapkach na bladym to jest dopiero lansik :mrgreen:

Awatar użytkownika

Pochwały: 6
Motocykl: 1000 RR HRC
Rok produkcji: 2007

Post » 07 lipca 2008, 12:40

Fiacik mam nadzieje ze twoj temat to byl dla jaj napisany..... :roll: Bo jak nie to wspolczuje, niedlugo tu nie bedzie mozna powiedziec dupa bo niektorzy sie poplacza. Forum jest po to zeby wyrazac swoja opieni i nie wazne czy jest mila czy nie ale tez nie jest po to zeby zadawac nim debilne pytania typu w ktora strone krecic srubke zeby ja odkrecic. Porzadek musi byc ale musi byc tez luz i nie CENZURA o Stuntpoland bo nikt tam nie jedzie po sobie z tych co sie znaja a jak przychodza tepe lychy to jest selekcja a nei tak jak na forach typu scigacz czy inne ktorych nazw juz nie chce wymienic ze nie mzona sie polapac gdzie szukac konkretnych info......

Ogolnie to wezcie sie za jazde a w zimie sobie pobijecie piane

Awatar użytkownika

Pochwały: 3
Motocykl: Bmw S1000 RR
Rok produkcji: 2010

Post » 07 lipca 2008, 14:17

RudiszRR pisze:Ogolnie to wezcie sie za jazde a w zimie sobie pobijecie piane

Dobrze chłopak gada, polejcie mu :mrgreen:

Pochwały: 4
Motocykl: cbr929

Post » 07 lipca 2008, 17:54

No faktycznie kultura osobista niektórych jest na bardzo niskim poziomie.. :roll: Niestety inwektywami i ironią pod adresem mało doświadczonych początkujących kolegów rzucają ci, którzy sami mają raczej mierne pojęcie o motocyklach. Tak jak przysłowie, któro mówi, że małe psy szczekają - duże nie muszą, tak wulgarnych agresorów co często są mistrzami prostej lepiej ignorować, ponieważ po prostu szczekają a niewiele mogą zrobić. Ja mam 15-letnie doświadczenie w pracy przy motocyklach i tysiące kilometrów za sobą, ale rozumiem tych "zielonych świeżaków" co pytaja w którą stronę się zakręca nakrętki. Choć kluczami kręcę od piątej klasy szkoły podstawowej i w szóstej sam rozpołowiłem swojego rometa kadeta rozumiem wszystkich początkujących motocyklistów i zawsze służę radą ponieważ ja też uczyłem się także od innych bardziej doświadczonych. Staram się nie być gburem i nie wywyższać, bo nigdy nie wiesz, kiedy trafisz na lepszego od siebie. Przykładem jest zawodnik licencjonowany z toru Poznań, który był nieprzyjemny w stosunku do mnie na torze w Lublinie i olał mnie strasznie - za to nie dał mi rady odjechać i w końcu uciekł zmienić opony ! Dla kontrastu dodam, że tor w Lublinie znał perfekcyjnie i ściga się w Poznaniu, a ja byłem na jakimkolwiek torze po raz pierwszy w życiu i nigdy się nie ścigałem ! Szydzi ten kto sam ma kompleksy :lol:
kogut

Awatar użytkownika

Pochwały: 6
Motocykl: 1000 RR HRC
Rok produkcji: 2007

Post » 07 lipca 2008, 20:24

Cziken z jednej strony masz racje ale nie sadzisz ze czasem lepiej posiedziec pomyslec poszukac sprobowac a nie pojsc na latwizne i klepac wszystko na forum czekajac na odpowiedz? W porownaniu do Ciebie na pewno mam gownianie doswiadczenie, pewnie tez myslisz sobie dzieciak ma 21 lat wiec mistrz prostej lansuje sie jezdzac w sandalach i spodenkach gowno wie o jezdzie bo kozaczy na forum. Ogolnie sam zawsze staralem sie robic swoje moto i uczyc sie na wlasnych bledach wiec wkurza mnie to jezeli ktos nie potrafi czegos sprobowac i powiela tysiace razy walkowane tematy, dlatego tez tak odpisuje bo zapewne i do mnie pijesz swoja wypowiedzia. Sama strona jest wystarczajaca baza danych na temat bladych i jezeli ktos ma choc troche dobrych checi i nie jest leniem to znajdzie odp na wiekszosc nurtujacych go spraw dodajac do tego forum mozna sie dowiedziec niemalze wszystkiego wiec tez nie mow ze kazda glupota wymaga oddzielnego tematu i litani odpowiedzi ze strony innych.
Ogolnie temat jest troche z dupy wedlug mnie bo kazdy ma swoj sposob bycia i nikogo nie zmienisz jednych oburza buractwo innych lanserstwo a innych hamstwo czy nawet jazda na gumie. A forum jest po to zeby wszsytkich tych liudzi zebrac do kupy a nie ich rozdzielac.....

Pochwały: 4
Motocykl: cbr929

Post » 07 lipca 2008, 20:37

Rudisz mam pełen szacunek do wszystkich i nie myślę kategoriami: młody nawiedzony - stary doświadczony ! Nie znamy się osobiście i nie wiemy o sobie nic konkretnego. Wiedziałem, że zareagujesz na mój post. To co mnie porusza, to to, że jedziesz na ogóle za ostro. Zawsze możesz zrobić komuś lanie na priwie. Powiem Ci, że nie masz pewnie za dużo kontaktu z osobami jeżdżącymi, które przyjeżdżają na warsztat :shock: Ja to mam na co dzień i uwież, że czasem przyjeżdżają takie "wynalazki", że najchętniej bym młotem (...) Czas uczy nas wstrzemięźliwości i dyplomacji :wink: Jeśli wiesz coś lepiej, a ja wierzę, że tak jest, to nie musisz przecież nic nikomu udowadniać... po prostu wiesz i już :) Pozostaje z pełnym szacunkiem do Twojej osoby i jeszcze większym do wieku, ponieważ chciałbym mieć 21 lat :mrgreen:
kogut

Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33 '98

Post » 07 lipca 2008, 22:55

Zgadzam w pełni z wypowiedzia CZIKENa, ale tego kolesia na torze musialo zdzwiko chapnąć he he :mrgreen:

Awatar użytkownika

Pochwały: 10
Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL C-ABS
Rok produkcji: 2009
Samochód: TYPE-R

Post » 08 lipca 2008, 20:35

krolik pisze:... ale w klapkach na bladym to jest dopiero lansik :mrgreen:

hehe zobaczcie sobie moje zdjecia z wyprazy na wlochy i chorwacje :) W takich dresiarskich strojach to juz dawno nie jezdzilem ;) koszulka na ramiaczkach, krotkie spodenki, buty sportowe hehe Jedyna rzecz jaka mialem motocyklowa na sobie to kask :) No ale tam juz tak jest ze w kombik to nie bylo opcji wbic sie przy powyzej 35 stopni w cieniu ;)

Co do forum/strony to tez traktuje raczej na luzie, ale jestem nastawiony na konkretny model/marke motocylka i nie zamierzam wprowadzac w moim mysleniu zmian... forum tylko sprawy dotyczace motocylka (zadnych hyperparkow itd jak gdzie indziej by na kazdym forum byly te same filmiki, kawaly ;) )

Nie mam ostatnio czasu na przegladanie forum wiec zaufanym osobom powierzylem modelowanie niektorych grup wiec mysle ze jakos sobie poradza z tym zadaniem... ;)

Poprzednia

Wróć do Ogólne Dyskusje