pekal1 pisze:1- można ale zdjęcie rozrządu w cbr to najmniejszy problem bo można bez rozkuwania.
2- Sprzęgło będzie pasować na pewno. Różniły się tylko kształtem płytek na tarczach.
3- Jeżeli pytasz jak to zrobić to znaczy że Cię to przerośnie, musisz też mieć klucz dynamometryczny (obowiązkowo).
2.dzieki wielkie, mam okazje kupic takie tanio wiec luz
3.Jeszcze mnie nigdy nic nie przeroslo:P Mam ksiazke, internet i ludzi od tego

(zart) dam se rade, kolejne doswiadczenie zdobyte metoda prob i bledow, najwyzej bede rozbieral silnik 2 x ale sie naucze

Mam klucz dynamometryczny i szeroki wchlarz wybory nasadek

Dam rade:) troche wiary:) jestem poczatkujacy na forum, nie w garazu

Dziekuje serdecznie za pomoc i zainteresowanie.
Przebieg : w chwili obecnej moto ma ok. 17 tys mil co w przyblizeniu daje ok.28 tys km...motyw jest taki, ze pewnie nikt przede mna za bardzo sie nia nie troszczyl. Osobiscie mi sluzy do dowozu dupy do pracy i czasami weekendowe wypady z chlopakami po okolicy. Moto nie cioram sportowo bo..nie umie nim tak jezdzic jak trzeba:P Przypadek sprawil, ze wszedlem w jej posiadanie, ale spodobala sie i zostala:D I przy okazji zimy i totalnej rozbiurki, bedzie totalna rzerobka:) Zobaczymy jak wyjdzie. Jezeli ktos ma doswiadczenie w uspranianiu silnika, dodaniu mu mocy itd bede wdzieczny za info