DOMEL pisze:wlasnie obejrzalem kilka motorow tego kolesia i przyznam ze przynajmniej na zdjeciach naprawde maszyny prezentuja sie idealnie.Czyzby przy zmianie bede wiedzial gdzie wykonac 1 tel?
daj linka
DOMEL pisze:wlasnie obejrzalem kilka motorow tego kolesia i przyznam ze przynajmniej na zdjeciach naprawde maszyny prezentuja sie idealnie.Czyzby przy zmianie bede wiedzial gdzie wykonac 1 tel?
Chcesz porady mechanika udaj się do takowego i już.

anglik , czyli 7000 mil, to i tak bardzo mało,kolektory wogóle nie przepalone, wyglądał na nówkę, tylko, że był na pewno po jakimś wypadku, może niewielkim. Brakowało stelaża czachy, paru wypełnień, guma od airboxa luzem w zadupku, brak lusterek, może to stało się podczas transportu , w co osobiście wątpie, chciał wtedy 15500zl, chcąc skompletować go do stanu igła wyszło by mi wtedy, jak obliczyłem ponad 18tys zl, więc odpuściłem, ale faktycznie wyglądał dobrze pomijając plastiki, silnik też pięknie mruczał , miał seryjny wydech(czerwono czarne malowanie)
ja mam dokaldnie teraz 4850mil. Plastiki sa 100% orginał.Moj jest w malowaniu niebieskim
ale kolektory sie zgadzaja sa takie tylko delikatnie niebieskawe miejscami...dalej sie błyszcza
zaraz ogarne fotki ocenisz sam
Szybko sie zapuszczaja i gdybym co jakis czas ich nie przetarl wygladalyby nieciekawie
Wróć do Usterki/awarie (CBR954RR SC50)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości