ja też będę jechał z plecakiem (moja żonka).. w sumie to do częstochowy mamy 110km jadąc z tomaszowa maz. (po drodze z wawy "gierkówką") więc jakby ktoś reflektował dołączyć właśnie w tym miejscu to chętnie polecimy razem..
z mojego miasta jak znam życie, też poleci kilka sprzętów, po drodze spotka się kilku dodatkowych znajomków i jak co roku będzie zayebiście
Jak ktoś się wybiera z Gorzowa bądź okolic to dawać jakiś namiarek na siebie zgadamy się żeby nie lecieć samemu Ja lece napewno i to z plecaczkiem więc prędkość nie będzie zawrotna ale liczy się żeby tam dotrzeć i wrócić .
Siema ja z kumplami lecę z Łodzi będzie pewnie niezła ekipa więdz jak ktoś chce się dołączyć to zapraszam na http://www.nagumie.pun.pl/ tam będzie wszystko opisane gdzie i jak a na spota z forum tez się pisze. pozdro
Rowniez sie zjawie,nie wiem czy sie bede podpinal pod kogos sadze ze w trakcie jazdy i tak sie na kogos natkne;)Ciekaw jestem czy w tym roku bedzie cos na Oleńce-2 lata temu byla niezla impreza,Irek Bielenik zaje..cie to poprowadzil;)