no pieknie gada ta r1Berto pisze:crazyduck pisze:piekna zwlaszcza kola podoba mi sie dzwiek V-ki dzis kolega przyjechal r1 z 2009 i chodzila jak V
Nowej R1 nie ustawisz tłoków równo jak w innych rzędach z racji takiej konstrukcji silnika rodem z Moto GP. Brzmi przy tym bardzo podobnie jak V-ka ale tylko na wolnych obrotach, znajomy ma takie cudo białą perłę na pełnym Akrapowic - u i gada niesamowicie.
ot cały myk ;D Nawet miałem okazję obejrzeć i osłuchać jedną sztukę z kominami GYTR'a - miód muzyka.
i powiem wam, że niepojeta
jak na razie jest dla mnie moc tego grzmota, która dostępna jest praktycznie na każde zawołanie na każdym biegu już od 3000obr/min. Gdy na 3 , 4 biegu otwieram przepustnice na maxa, łomot jest niesamowity a prosta 4km-etrowej długości kończy się niespodziewanie, a wtedy Brembo wgryzają się w asfalt tak, że czujesz jak potylica odkleja się od czaszki
) trzeba być liliputem .. karnij się na KTM RC8 ... ja padłem na kolana po jeździe chwile na 1098 i potem przesiadce na testowy RC8
.. Tylko ja mam 170 cm .. RC8 to sprzęt dla takich konusów jak ja
Wróć do Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość