hehe
nie mialem jak sprawdzić innej 954 ale biorąc od kolegi K4 1000 bez problemu stawiałem z 2 i 3 z gazu
... będę teraz zmieniał świece bo juz lekko ponad 10k km siędzą stare - może to być przyczyną ? aha co do samej mocy wszysto wydaje sie być ok także tym bardziej dziwi mnie czumu jest problem z postawieniem jej
... hmm jakies sugestie pomysły o co kaman ? .... jak po zmianie świeć dalej będzie to samo to pierd*le daje 15z na przód
roksc33 pisze:swieczki to raczej to nie bede. moj kolega ma sc50 z tym ze wazy w kombinezonie i kasku po obiedzie z 65kilo i robi na 2-ce co chce
... Tytus z 2-ki z gazu stawiał z tego co widziałem i tu pytanie do Naszego moda - 15z z przodu miłeś Panie Tytusie że z gazu stawiałes
?? No męczy mnie to strasznie a ze sprzęgła nie chcę , na gixie malinka było z 2ki jak z 1ki szedł na gumę ehhh 
arek pisze:moja 954 przy odkręceniu do końca na dwójce czuje jak lekko przy samej górze unosi przednie koło ale żeby postawic z dwójki do pionu to musze szarpnąć i przy wysokich obrotach odpuścić manete a potem znowu odkręcić i idzie na koło ale zanim złapie pion to obroty sie kończą więc chyba jeszcze duuuużo musze sie nauczyć ale ogólnie jest to możliwe na drugim biegu bez strzału ze sprzęgła
Z trójki nie próbowałem jeszcze.
KOlega Borys86 ktoremu sprzedalem moja 954 tez narzekal ze moje byle moto nie chcialo wstawac na dwojce, a jego kolegi szla. Wymienil sprzeglo (ktore bylo od nowosci ok. 40 tys przebiegu) i stwierdzil krótko "nie to moto"
Wróć do Szkoła jazdy, stunt, tricki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości