misiopajur
misiopajur pisze:..HM.sezon się zaczął i w tym roku widze ze na pierwsze "MIĘSO" idą PÓŁGŁÓWKI bez prawka..
POLECAM każdemu napaleńcowi bez prawka przed kupnem moto pokręcić z jeden dzień ÓSEMKI na placu---wtedy zobaczą jak mało potrafią ,i jakiego rodzaju motocykl są w stanie dosiadać(125cm)
Kolego wybacz to że nie miał prawka (kawałek plastiku) to nie umiał jeździć?? A jak ja nie mam karty rowerowej to nie umiem jeździć na rowerze?? liczą sie umiejętności . aa nie kawałek głupiego plastiku co możesz sobie kupić za kase? Powiedz mi czego nauczysz sie na tej ósemce i jazdy za L pewnie składania sie na kolano jazdy na kole itp albo Qwa niczego gdzie jest sprzęgło?? i gaz ?? A prawdziwego życia na drodze ??? gdzie kieruje zazdrość też tam uczą ?? ? I półgłówków to sobie znajdź ii nie obrażaj go bo go już nie ma!! ii nie masz do tego prawa bo go nie znałeś .....misiopajur pisze:..HM.sezon się zaczął i w tym roku widze ze na pierwsze "MIĘSO" idą PÓŁGŁÓWKI bez prawka..
POLECAM każdemu napaleńcowi bez prawka przed kupnem moto pokręcić z jeden dzień ÓSEMKI na placu---wtedy zobaczą jak mało potrafią ,i jakiego rodzaju motocykl są w stanie dosiadać(125cm)
Wróć do Ku przestrodze, wypadki, oszuści
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości