Dzisiaj jest 08 czerwca 2025, 01:57

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Wszystkie malowania Fajerków jakich nie ma w bazie

Miejsce przeznaczone do ogólnych rozmów na temat motocykli Honda ;)

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Awatar użytkownika

Motocykl: Honda CBR 954
Rok produkcji: 2003

Post » 10 czerwca 2011, 15:39

wiesz z tym tanim i prostym to bym się troszkę sprzeczał... Zauważ że łączenia lakieru białego i czarnego na boczkach są cieniowane a zrobić to równo nie jest tak łatwo... naklejki pokryte bezbarwnym, więc też dochodzi koszt drugiego pomalowania. Dla porównania komplet owiewek "West" do tego motocykla mogłem mieć w domu za ok 1500zł. Samo malowanie bez oklejania 2300zł. Chciałem na początku "Westa" ale nie podobały mi się naklejki sponsorów (za dużo tego) potem miał być "White repsol" ale też za dużo naklejek. Oryginalny "Repsol" jest fajny, ale na 1000rr, do tego moto nie pasuje kompletnie ( to jest oczywiście moje zdanie). Myślę jeszcze żeby w zimę przy chwili wolnego czasu usunąć "repsola" na boczkach i zrobić większy napis (częściowo ucięty). I coś na czaszy w okolicach kierunkowskazu wykombinuje.
Serce bije w tempie obrotów maszyny...

Poprzednia

Wróć do Ogólne Dyskusje