Kolego pozatym mowisz ze jestes spokojny i ze nie odkrecasz i ze chcesz spokojnie jezdzic to kup se motocykl turystyczny.
Tu chodiz o to zeby potrafic jezdzisz z adrenalina lub starac sie panowac nad jej przyplywem. Wolno myslec szybko jezdzic
remek 2o pisze:kolego wg mnie nie powinienes pytac innych co jest najlepsze dla Ciebie, ja 3 lata temu w wieku 20 lat kupoilem 954 po przesiadce z mz 250, w tym samum cfzasie moj kumpel rowiesnik kupil r1 2003 wczesniej smigal honda mbx 80. wszystko zalezy jak sie czujesz, na ile znasz swoje mozliwosci i czy np wiesz nie bedzie cie kusic palowanie na prostych jak dobrze winklow nie opanujesz...moj 3 kumpel kupil f4i a jezdzuil chyba cezeta 250 czy cos..i po miesiacu zalowal ze nie wzial 954.. ale jesli Ty na przyklad dlugo potrzebujesz czasu zeby sie z moto objezdzic to moze lepiej kup 600 pytasz innych a jak wiemy ile ludzi tyle opinii jeden ci powie absolutnie nie a drugi jak najbardziej tak bierz litra, ja zawsze uwazalem nie wiem moze jest to bledne myslenie ze jesli ktos sie boji motoru obojetne jakiej pojemnosci to w ogole nie powinien na na niego wsiadac...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości