jony pisze:U mnie SC33 była pierwszym sprzętem, piękna ruda:) Po prostu bardzo mi sie ta maszyna podobała. I nikt wtedy przed zakupem nie namówiłby mnie, żeby kupić coś innego. Żadne argumenty nie działały. Tak juz jest.
Tylko z głową przyjacielu! Nie daj sie nigdy podpuszczać kumplom na innych sprzętach!
powodzenia
Honda CBR 929 pisze:jony pisze:U mnie SC33 była pierwszym sprzętem, piękna ruda:) Po prostu bardzo mi sie ta maszyna podobała. I nikt wtedy przed zakupem nie namówiłby mnie, żeby kupić coś innego. Żadne argumenty nie działały. Tak juz jest.
Tylko z głową przyjacielu! Nie daj sie nigdy podpuszczać kumplom na innych sprzętach!
powodzenia
Z podpuszczaniem przez kumpli typu "pokaż co potrafi", to nie mam mowy, nie raz miałem taką propozycję na NSR to nigdy się nie zgodziłem, gdyż na takich rzeczach, nie trudno o tragedię, także jeżdżę po swojemu, a nie że ktoś chce, abym jechał jak szalony (dla pokazu)
.
Luks pisze:Honda CBR 929 pisze:jony pisze:U mnie SC33 była pierwszym sprzętem, piękna ruda:) Po prostu bardzo mi sie ta maszyna podobała. I nikt wtedy przed zakupem nie namówiłby mnie, żeby kupić coś innego. Żadne argumenty nie działały. Tak juz jest.
powodzenia
Z podpuszczaniem przez kumpli typu "pokaż co potrafi", to nie mam mowy, nie raz miałem taką propozycję na NSR to nigdy się nie zgodziłem, gdyż na takich rzeczach, nie trudno o tragedię, także jeżdżę po swojemu, a nie że ktoś chce, abym jechał jak szalony (dla pokazu)
.
ja bym prędzej powiedział z tym podpuszczaniem że nie bedzie pokaż co potrafi tylko pojdziesz sam posmigać wyprzedzą Cie ze dwie maszynki i sie zacznie 'aa pośmigam z chłopakami dogonie..'
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości