Wydaje mi się że koszulka bez daty i miejsca będzie bardziej uniwersalna bo można ją będzie też zastosować za rok, ale z drugiej strony jak kto woli Dobrze by było jakbyśmy mieli coś rozpoznawalnego, a pieniążki nie są duże
Wojtek napisałem już na forum lubelskim, ale widzę, że że z Lublina i okolic chętni będą, więc lecę i ja I dokładnie, fajnie by było, gdyby na miejscu można było kupić forumowe gadżety. A gdyby trzeba było wybierać między koszulką a naszywką, to ja reflektowałbym jednak za koszulką (koniecznie z dużym napisem na plecach Fireblade, od zawsze mi się taka marzy )
Dzieki wielkie chlopaki za pomoc/ dla wspolnego dorba!!!
codo brelockzow i naklejek tez bym chcial... Ublagajny Tytuasa bo on tym zarzadza, albo kogos od neigo z maista kto by sie wybieral... zeby ogarnac sztuki to kupimy:)
nei bawem nowy temat zlaoze z lista obecnosci i rozmiarami kosuzlek itp
Nie ma problemu z breloczkami (jest jeszcze duzo), logana samochod (troche mniej) i napisami www.fireblade.pl (srednio) Wystarczy podacie mi ilosci jakie potrzebujecie to sie cos wykombinuje by sie znalazly na miejscu
Moge kilka sztuk dac w formie gratisu za jakies konkursy czy jak tam sobie ustalicie
po pierwsze to WIELKIE DZIĘKI TYTUS za pomoc... Pomysł z forumowymi gadżetami jest BARDZO DOBRY.... Co do dotarcia gadżetów na miejsce to ja nawet mogę po to pojechać i dostarczyć na miejsce...
spooko nie ma problemu moge wyslac na wasz adres kilka dni przed zlotem - wtedy bedzie wiadomo ile czego bedzie potrzebne + dorzuce gratisy na konkursy