koledzy ja jestem z wielkp. tam do tej miejscowosci co zlot jest niewiem ktoredy sie poscic dolatojac do sochaczewa jechac na warszawe i dalej na wyszkow. czy kierowac sie na plonsk i dalej.....
Jak zna ktos te okolice moglby mi i jeszcze paru kolegow podpowiedziec ktoredy.HELP
Najlepiej i bez krecenia to lecieć 2 na wawe, za ożarowem zjechać na trase toruńska kierując się na bialystok i caly czas trzymać się glownej drogi, przez marki i na pierwszym zjeździe na wyszkow prosto na ten orlen. Podrzućcie fotke z trasa wyszków - sieczychy, ktoredy najlepiej jechac
SPIOTYKAMY SIE W WYSZKOWIE, Z WAWY LATWO DOJECHAC, PO DRODZE STOJA QRWY ICH MOZNA SPYTAC PO RUSKU
halo warszawa.... kto chce3 byc pilotowany z wawy dac znac, bo zaraz idziemy spac, ok 10-30 wyjazd z wawy, gdize ustawka??? niewiem,bo goscie z 2 czesic polski prosili o eskorte, a kurw.... nie podali koma, a tu ich nie ma...
Na pierwszej stronie nie widze dojazdu do sieczych tylko miejsce spoty w wyszkowie. Ja to raczej później dojade (jezeli w ogole) bo nie wiem czy mi moto nie padnie.
dałem wcześniej namiary gps!!
dla wszystkich z daleka kierować się z warszawy na krajową 8 na białystok!!
od grójca to na legionowo i potem w prawo na 8 na białystok