Co o tym sadzicie?? Bo jak go oglądałem to autko to całkiem zadbane i silniczek dobrze śmigał.......
A6 2.5TDI 150hp ALWERNIA
Co o tym sadzicie?? Bo jak go oglądałem to autko to całkiem zadbane i silniczek dobrze śmigał.......
) .
MILO pisze:całkiem miło wygląda ... A czemu nie w quattro? silnik w wersji optymalnej (spokojnie można >180 KM wycisnąć)
Jak nie był klepany to posprawdzaj nalepki na przednim pasie i słupkach (niby szczegół ale łatwo zweryfikować czy są to 10-letnie oryginały).
A jakie mam te naklejki sprawdzic na tym pasie pzrednim i słupach? gdzie one są??misiopajur pisze:jak chesz moge ci lepszą przyprowadzić z hamburga- QUATRO 2000 r,130kkm,ful skóra za 4 tys euro.jak cos na PW
i dlaczego tak tanio??
tome1121 pisze:MILO pisze:całkiem miło wygląda ... A czemu nie w quattro? silnik w wersji optymalnej (spokojnie można >180 KM wycisnąć)
Jak nie był klepany to posprawdzaj nalepki na przednim pasie i słupkach (niby szczegół ale łatwo zweryfikować czy są to 10-letnie oryginały).
Bo ciężko zastać quattro w dobrym stanie a tak pozatym to fundusze mnie niepuszczaną na mocniejszą wersję![]()
A jakie mam te naklejki sprawdzic na tym pasie pzrednim i słupach? gdzie one są??
misiopajur pisze:jak chesz moge ci lepszą przyprowadzić z hamburga- QUATRO 2000 r,130kkm,ful skóra za 4 tys euro.jak cos na PW
coś podejrzany przebieg jak na takie autoi dlaczego tak tanio??
i do tego opcjonalnie lpg mam w swojej A4 2.6 i takie a4 2.5 tdi owijasz bez problemu:) Dodatkowo mam LPG więc 100 km robie za 30 zł , Każdy patrzy ze diesel mało pali,ale jakby nie patrzeć koszta ekspolatacji są duzo wyzsze niz przy silniku benzynowym,no głupi przykład wymiana swiec benzyna potrzebuje zwykłe swiece a diesel drozsze zarowe,co jednak przy V6 robi róznice bo to jednak az 6 cylindrów. nie wspomnie np. o zaworze EGR który czesto pada w dieslach, i kosztuje 500 zł
Kiedyś ktoś mi powiedział ciekawą rzecz "Zycie jest zbyt krótkie by jezdzic Dieslem"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości