Witam all...
Tak sobie czasem czytam co tu ciekawego piszecie (nowy tu jestem i się uczę)...
Kiedyś już byłem na innym forum zarejestrowany, ale powiem o swoich spostrzeżeniach - wiadomo, że jest tak, że każdy ma swoje zdanie, każdy widzi wszystko inaczej, itd., itp., ale jak widzę takie wygadywanki to się zastanawiam czy czasem nie pomyliłem strony... albo wogóle forum. Sory, że się troszkę wtrącam, proszę nie odbierajcie tego źle, ale wszyscy latamy/latacie na zajebistych motorkach, każdy dba o swoją maszynę a jednak tam bardzo się różnimy, żeby to nas wszystkich poróżniało?
W poprzednim forum (na któym byłem) takie rozmówki doprowadziły do rozłamu i uwierzcie mi, że to nie wpłynęło dobrze ani na jedno ani na drugie forum. Każdy ma swoich zwolenników i przeciwników, ale pisząc takie żeczy do siebie centralnie, żeby wszyscy czytali zachowujecie się jak dzieciaki z piaskownicy.
Jeżeli kogoś obraziłem, to od razu przepraszam, mam nadzieję, że nie pojedziecie teraz po mnie, że nowy jestem o gó.wno wiem
Szacun dla moderatorów, że się nie włączają do dyskusji, bo (wiem to z autopsji) prowadzi do jeszcze szybszego rozpadu.
Pozdrawiam ze słonecznych Świebodzic - ja tam do Was wszystkich mam daleko i jak będę chciał się wybrać na zlocik, żeby się z kimś poznać i pogadać to ani deszcz, ani inni, którzy będą mi być może wypominać, że dużo obiecuję mi w tym nie przeszkodzą.
Kupiłem moto z okolic Lublina, mam z Lublina do siebie 620, wracałem 80% drogi w deszczu i żyję, więc nie sądzę, żeby był to problem, szczególnie dla tych, któzy śmigają dobrze i umieją jeździć. Powtarzam, że się uczę, ale na jakiś zlocik do Was, ludzi z Wawy i centralnej polski się wybiorę.
Fasol
[ Dodano: Czw Sie 18, 2011 11:17 pm ]rzeczy przez RZ, sory, aż głupio....