Cyt. Yarson
"ty
Realisto to pewnie zes CENZURA jak czekalismy na reszte polski:)
SLuchaj zlot to co innego... chcialem na mazury z honoru dojechac, ale mowilem ich dwojce ze ruciane zle wspominam, pozatym inne okolicznosci i ich dwojka tez to rozumie... "
1. Z czego chciałeś dojechać? Trzeba mieć wpierw honor
2. Większość Twoich życiowych przygód to złe wspomnienia z tego co widzę
3. "Ty" widać że inteligencja z Ciebie aż biję, ja przynajmniej ująłem Twoją osobę jako "Pan" ale widzę że chyba za wysoko mierzyłem

, jaki ten los jest dla ciebie okrutny...non stop jakieś problemy, braki czasu i komplikację:D
Cyt Yarson
"wiec Kolego, tak czy siak mam CENZURA na Ciebie... co piszesz na moj temat, temat kolumny itp... "
1. Nie jestem dla ciebie kolegą i nie będę, u mnie na to określenie trzeba zasłużyć.
Cyt. Yarson
"kilka osob stale ja odiwiedzajacyh jest zajebistych i mozna skoczyc w ogien, tak samo na zlocie FB, skocytzlem w ogien za jedna z nich"
1. Co zrobiłeś? Nie kompromituj się wymyślając jakieś historyjki o skakaniu w ogień, przemilcz lepiej ten temat niż masz stwarzać kolejne legendy o oparzeniu, kiedy każdy wie jak było
Cyt. Yarson
"Owszem boje sie sam w trasy..jak sie moto CENZURA, albo crash, to kto powiadomi bliskich..... Boje sie! lepiej sie czujesz z tego poowdu??? "
1. Kup sobie nieśmiertelnik- sami zadzwonią jak Cię znajdą do bliskich
2.Od innych przypadków jest telefon komórkowy...wyjaśnić ci zasadę jego działania?
Cyt Yarson
"co do wcielania pomyslow... pokaz co ty zrobiles dla Forum i motocyklowej wspolnoty:)"
1. Co można zrobić na forum będąc tu w celu wyrażenia jedynie opinii? Oczywiście jeżeli ma ktoś do mnie pytania chętnie pomogę, odpowiem
2. Widzę że nie masz czym się pochwalić, więc odbijasz piłeczkę- dzieciak
Podsumowując:
Jesteś dla mnie małym chłopcem, który zgrywa wielkiego cwaniaka a w rzeczywistości cyka się przed wszystkim-sam wiesz o co chodzi i nie muszę się tłumaczyć. Nie myślisz czasem że lepiej pokazać swoje normalne oblicze, a nie tak kozaczyć na pokaz? Zauważ że jadę Ci nie używając nie cenzuralnych słów a ty nie potrafisz, ciągle cenzurowanie twoich tekstów sprawia że są nie czytelne a w połączeniu z tymi błędami które robisz...heh---żal
Nie będę już tu udzielał się na Twój temat żeby nie drażnić Moderatora którego pozdrawiam i gratuluję udanego forum
Dla ciebie też mam specjalne pozdro

, no to trzymaj sie tam

heh.