Witam wszystkich milosnikow fajerow.Od niedawna posiadam 954,ladna sztuke ktora ma przejechane 35 tysi.Mialem juz kilka sportow w tym r1 z 2005r .Bardzo mnie dziwi praca cbr954,rzezi choc nie slychac w niej lancucha rozrzadu czy zaworow ,panewek itm podobnych rzeczy.Faluje troche na wolnych obrotach,czy to normalne?Zrobilem jej czyszczenie i synchro przepustnic wtryskowych,regulacje zaworu exup, a ona nie ma jadu do 3 tys obrotow,zmula i nagle dostaje szczala przy 3 tys . czytalem ze wtedy exup robi pierwszy ruch na godzine 12,wiec by sie zgadzalo ze dostaje buta, pozniej jest wszystko ok szybko nabiera predkosc i jest agresywna.Ta zmula i strzal po 3 tysiacach jest meczace szczegolnie w miescie i z pasazerem .Czy to normalne?CZY AZ TAK POWINNO BYC CZUC ZE ZAWOR SIE OTWIERA I DOSTAJE POWERA.NIE BIERZE OLEJU, NIE KOPCI NIE ,STUKA,JEST PO REGULACJACH,OSIAGA MOMENT 250 KM,PALI NA TYK WIEC CZEMU TAKA ZMULA DO 3 TYSIECY????????????? MOZE JA PRZESADZAM BO TAMTE MOJE BYLE SPRZETY MIALY INNA CHARAKTERYSTYKE PRACY SILNIKA.
prosze o pomoc [/b]