na zimnym tego nie słychac w sumie, a jak sie przygrzeje to stuka skurczybyk, zapewne to przez olej bo jak zimny to gestszy i wycisza. jeszcze moze dzisiaj rozkrece miske i zobacze, bo spać mi nie daje ten hałas. A jak panewka to co ? silnik z sc 33? czy moze da sie jeszcze jakis przeszczep zrobic?
Jak odkręcisz misę to nie zobaczysz nic a czop wału i panewka to nie kawałek metalu + pilnik na imadla żeby opiły leciały. Rozrząd źle ustawiony... tak a świstak siedzi i zawija w sreberka. Pisał, że moto jeździ dobrze do pewnego momentu !!! Po pierwsze stetoskop. Po drugie manometr do mierzenia ciśnienia oleju z odpowiednim adapterem. Po trzecie sprawdzenie panewek korbowodowych w odpowiedni sposób znany mechanikom. A nie wiedziałem, że sc28 ma zawór EGCV :roll:
no nic na pocieszenie moge ci jedynie powiedziec ze przerabialem to juz dwa razy i to zawsze w hondzie, mam nadzieje ze tym razem to mnie nie spotkachryczu pisze:W kazdym razie, standardowo...panewka sie wysrała

Wróć do Usterki/awarie (CBR900RR SC28)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość