Nikomu nie karzę kupować. Kupuje sie za pół ceny, a oczekuje się nówki. Nigdzie Soplowi nie pisałem że kolektory są nowe. Są sprawne - są. Nie sa jakieś pogniecione czy coś. Dostał kolektory za pół ceny i jeszcze marudzi. NA SP nie jestem użytkownikiem to nie mogę się wypowiadać w tematach. Błażej o moje konto na allegro się nie martw bo mam ok 1000 komentarzy pozytywnych. Ale tu nie o to chodzi. Nie handluje cześciami jako handlarz. Tylko jak jakieś bzdety mi zostają przy robieniu moto czy chłopakom ode mnie. To sprzedaje po koleżeńsku. Tak jak i kolektory. Nie były moje tylko znajomego. Szkoda że nie odezwą się te osoby które nakupowały części i byli zadowoleni. Może powysyłam wiadomości do nich żeby napisali. Nie dość że dorzuciłem podnóżki mu i wysyłkę pobraniową za prawie 50zł ... To jeszcze pretensje o mikro wgniecenie na jednym z kolektorów i o to że przetarty od spodu. Chyba niektórzy nie widzą jakie ludzie gówno czasami sprzedają za normalną cene. A tu za pół ceny i pretensje !
Temat gdzie ludzie mi dziękują za to że jestem :
http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t ... c&start=40]
"Słowa uznania za fachowość i wielkie dzięki za pomoc w zakupie mojej Virażki dla kolegi Robson!!!
Jeśli ktoś będzie chciał kupić moto w okolicach Łodzi to z czystym sumieniem polecam pomoc kolegi. Poza fachowością bardzo miły i życzliwy gość.
Jeszcze raz wielkie dzięki!!!! "
"Wielkie dzieki dla Robsona (Łódź) za to, ze poswiecil swoj czas i obejrzal dla mnei motocykl (ktory ostatecznie kupilem). Po rozmowie z nim po ogledzinach wiedzialem, w jakim stanie jest Kawa i czy warto jechac samemu ogladac, a blisko nie mialem...
Bardzo przydatny temat !! "
"Wieeeeeeeeeeeeelkie podziękowania dla Robsona(Łódz) za oglądnięcie i ocenę motocykla. Super temat "
Pomagam ludzią w zakupie moto, sprzedaje części za pół ceny a jeden ma pretensje że kupił napęd za pół ceny i po roku stwierdza że się nie nadaje a drugi kupił kolektory za pół ceny i chciał nówkę. A ma sprawne i marudzi...
Dla mnie temat z dupy nikomu nie karze kupować, bo widzę jak forumowiczom się sprzeda to gorzej niż do jakiegoś serwisu nawet. Bo wielcy znawcy i tylko szukają gdzie kogoś naciągnąć. Bo doskonale wiecie że ładuje w motory w chooooj kasy i taką kasę za kolektory to ja na paliwo jednego wypadu wydaje. Ale tu chodzi o zasady. Że kupuje się coś taniej a oczekuje się nówki. Okazje to tylko w Erze ...