Teraz widze "sprawne kolektory"... ło matko!!!
a tu takie jaja... Pamiętam jak kiedyś wystawiłem tutaj w giełdzie Slicka na tył w idealnym stanie za jakieś 200zł i pierwszy się odezwał nasz "handlarzyna", że za drogo ( z jakimiś tam cwanymi tekstami ). Oponę sprzedałem w kilka dni bo była tego warta ale niesmak wypowiedzi Robsona pozostał - on ma wszystko najtaniej
Widać cena u niego nie idzie w parze z jakością. Jak dla mnie to nikt nie musi go banować, widziałem jego tematy i teksty także ja i tak od takich ludzi nic nie kupuję a szukający "taniości" znajdą może w nim swego dilera.
ARNO pisze:niestety szkoda że takie sytuacje się zdarzają szczególnie na forach gdzie powinno się ufać drugiej osobie a tu trzeba na WSZYSTKO uważać
Nikomu nie karzę kupować. Kupuje sie za pół ceny, a oczekuje się nówki. Nigdzie Soplowi nie pisałem że kolektory są nowe. Są sprawne - są. Nie sa jakieś pogniecione czy coś. Dostał kolektory za pół ceny i jeszcze marudzi.
To jeszcze pretensje o mikro wgniecenie na jednym z kolektorów i o to że przetarty od spodu. Chyba niektórzy nie widzą jakie ludzie gówno czasami sprzedają za normalną cene. A tu za pół ceny i pretensje !
I nie zamierzam nikogo bronić, Robson nie zachował się fair ale to Wy kupujecie, nie on.
Wróć do Ku przestrodze, wypadki, oszuści
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 1 gość