kupiec się trafił sporo zapłacił i teraz sc57
cziken napewno Cię odwiedzę przed nowym sezonem!!
kupiec się trafił sporo zapłacił i teraz sc57
cziken napewno Cię odwiedzę przed nowym sezonem!!
Marek760i pisze:mi tam z kolei sie nie podoba taki stary motor, wlasciciel pewnie tez by wolał nowszy ale jest jak jest i sie jezdzi na co stac,
a to ze jest pancerne to się zgodzę ile moj kumpel się wyżywał na swojej, nonstop guma szła aż stelaże od czachy pekały, dwie gleby zaliczył, co parada to takie pałowanie do odcinki i strzelanie z tlumika że wody chlodniczej nigdy nie było po paradzie, zjeździł całą europę teraz pojechał do angli nim, przejeździł nią dobre 40tyś km i nawet regulacji gaznikow nie zrobil ani luzow zaworowych a moto zawsze pali
i jeszcze się dobrze sprzedało heheh
bo jak wszyscy wiemy tak nie jest i wielu uzytkowników tego forum lata na 929 954 1000RR wszystkich modelach i 99% jest mega zadowolona i chyba nie można powiedzieć że to szroty,
ja też przed kupnem swojej 929 słyszałem sporo negatywnych opinii a przelatałem 6,5 tys km w tym sezonie i nic złego się nie dzieje i ani grama oleju nie dolałem a jakims tam powolniakiem nie jestem
Marek760i pisze:własnie mnie chodzi o to , ze taki starszy motor by sie rozpadł i nie uytrzymał tempa, skoro nowsze sprzety tez wysiadaja, taki staruszek jak te o ktotych mowicie, w przedbiegach by poległ na polu chwały
Marek760i pisze:nie samo z siebie, tylko w czasie normalnej exploatacji wyzionoł by ducha,a jak by wytrzymał i tak by był w czanej d, dlatego takie staruszki sa tylko do ogladania nie do jazdy,juz rozumiesz
Marek760i pisze:Dojdziemy dojdziemy tylko musisz zrozumiec , ze czasy swietnosci tego sprzetu dawno juz mineł tzn, ja normalna exploatacje rozumuje tak, http://www.youtube.com/watch?v=8gpeMyHJFxk,
nie widuje tam takich sprzetow o ktorych mowisz, popatrz na pierwsza linie ile hond stoi (moja pierwsza z lewej) ale ani jednej sc28,33,44,50, ciekawe czemu, niekiedy sc57 widuje
Wróć do Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości