Jedyna atrakcja to ta, że byłaby możliwość wykupienia jakiegoś przelotu jakimś samolocikiem czy szybowcem nad Grudziądzem
Jedyna atrakcja to ta, że byłaby możliwość wykupienia jakiegoś przelotu jakimś samolocikiem czy szybowcem nad Grudziądzem
Wściekła pisze:ja się tylko zastanawiam czy namioty to dobry pomysł.. o ile nie pada no problem, ale jak będzie tak jak ostatniego roku, że co weekend lało... to podmokniemy i nie będzie przyjemnie... jestem jednak za zainwestowaniem w nocleg pod dachem ze wzgl. na pogodę
kładziesz się w błoto i z niego rano wstajesz bleh, na ostatnie imprezy już szukałam noclegów na kwaterach
wolę dac 30 zł za noc w ciepłej pościeli i ciepłą wodą niż spac w bagnach
co innego jak jest pogoda, ale o tej porze roku tego nie przewidzimy
. a pozatym jak dla mnie to i tak nieważne gdzie odbedzie sie zlot i kiedy,i tak przyjeżdzam z Norwegii,więc czy bedzie to nad morzem czy w górach to pokonanie kilkusetek kilometrów nie ma najmniejszego znaczenia
FireBlade954 pisze:To jak doszliście do Radomia to zapraszam do IłżyZamek, Jezioro, Domki Letniskowe, a na tor do Radomia 30 km, Miasteczko przyjazne i sympatyczne
FireBlade954 pisze:To jak doszliście do Radomia to zapraszam do IłżyZamek, Jezioro, Domki Letniskowe, a na tor do Radomia 30 km, Miasteczko przyjazne i sympatyczne
Meta wydaje się konkretna i na tor niedaleko jak by byli chętni:PP wolę dac 30 zł za noc w ciepłej pościeli i ciepłą wodą niż spac w bagnach
co innego jak jest pogoda, ale o tej porze roku tego nie przewidzimy
pogodę ciężko będzie przewidzieć a na polu w deszczu pod namiotem nic przyjemnego
fajne ruiny Zamku można pozwiedzać, ogólnie polecam,
Wróć do Podróże, wypady, zloty, ustawki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość