Dzisiaj jest 08 czerwca 2025, 00:03

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Rosnące cyny paliw PROTEST

Miejsce przeznaczone do ogólnych rozmów na temat motocykli Honda ;)

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Pochwały: 1
Motocykl: Ducati 996
Rok produkcji: 0

Post » 21 stycznia 2012, 01:47

Chłopaki róbta co chceta w weekendy. Ale jak mi obwodnice Wrocka w tygodniu zawalicie złomem to zadzwonie do Wójka i PB95 będzie po 10 zł. :)
No speed limit, no police - no FUN :-)

Awatar użytkownika

Pochwały: 4
Motocykl: CBR 900rr
Rok produkcji: 1998

Post » 21 stycznia 2012, 01:59

Proponuję zebrać się na głównych ulicach miast, zsiąść z motongów i je pchać przez miasto. najlepiej zygzakiem między pasami, żeby ruch tamować :wnerwiony:

Motocykl: 929 RR '01

Post » 21 stycznia 2012, 08:45

olsen pisze:Proponuję zebrać się na głównych ulicach miast, zsiąść z motongów i je pchać przez miasto. najlepiej zygzakiem między pasami, żeby ruch tamować :wnerwiony:

A jak będą się burzyć to powiemy, że nie mamy paliwa bo jest za drogie :D

Awatar użytkownika

Pochwały: 32
Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
Rok produkcji: 2001

Post » 21 stycznia 2012, 10:55

kiedys ktos zrobil tak ze podjechalokilka maszyn, i kazdy zalal po 8gr, 11 gr itp:) potem czyszczenie lamp, i dopiero do kasy... CENZURA ludzi i tych ze stacji i samochodziarzy BEZCENNE

hihi:
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej

Awatar użytkownika

Motocykl: zx10r
Rok produkcji: 2004

Post » 21 stycznia 2012, 11:07

Siwy_ryry pisze:
Luks pisze:jak 95 będzie po 6 zł to trzeba będzie rozpocząć wojne nie ma lipy.. sforsować warszawe wypier*** tusko tumana i całą tą bande CENZURA**ów
:diabel:

Jak będzie po 6zł to nadal będziemy tak samo lać benzynę do baków i tak samo będziemy latać na fajerach.

Już było takie gadanie, jak miała być po 5zł...

W Polsce nie jest i nie było kolorowo.

Ale to jest Polska to nasz kraj i trzeba ją za to kochać...chyba hihi:
Amen.

jasne że będziemy tankować jak bym miał odstawić moto to... no nie wiem ale nie wyobrażam se tego .. ale to nie znaczy że faktycznie któregoś pięknego dnia nie można sie tam wybrać i narobić troche dymu i bałaganu ;) że śląska kawałek drogi.. ale myśle że znalazłoby sie więcej chętnych a w kupie to idzie jechać :)

Awatar użytkownika

Motocykl: CBR 929 RR
Rok produkcji: 2000

Post » 21 stycznia 2012, 11:23

Moim zdaniem Panowie jeśli robić strajk to nie tylko taki ,który uderzy w zwykłych obywateli ale przede wszystkim taki ,który dotknie bezpośrednio tych brudasów z wiejskiej. Zebrać sie ,któregoś pięknego dnia i np. tak poblokować ulicę żeby nie mogli wyjść ani nigdzie odjechać z tego swojego burdelu tzn. sejmu... Poza tym oni dopóki ich coś tak mocno nie dotknie to mają w dupie po całości to co się dzieje w kraju. Także ja jestem za ale właśnie w tym kierunku żeby tym burakom narobić jakiegoś przypału.

Pochwały: 5
Motocykl: S1000RR
Rok produkcji: 2012

Post » 21 stycznia 2012, 11:33

tak jest , bo po co wku,rwiac tych co tankuja czy tam pracuja przeciez to nie ich wina, trzeba tych hu,jkow co nam to zgotowali postraszyc, zeby im tam tak wesoło nie było kiedy zlewaja z tego pedała biedronia czy tego pajaca co sie za babe przebrał, same CENZURA na czele z palikotem i wiecznie nie zadowolonym jarosławem, i cała banda innych

Awatar użytkownika

Pochwały: 7
Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
Rok produkcji: 2001

Post » 21 stycznia 2012, 11:33

Myślenie LICEALISTÓW

zrobić grande i do domu;;

...heh jak paliwo będzie tańsze to UBEZPIECZENIE zrobią za 1000zł itp..

PAŃSTWO należy utrzymywać---WIELU zapłaciło cenę najwyższą-oddali za nie ŻYCIE!

..Zastanówcie się lepiej w jakim temacie zrobic grande-bo raczej większym problemem jest to,że będziemy do 67 roku Życia siedzieć w robocie :D

Awatar użytkownika

Motocykl: CBR 929 RR
Rok produkcji: 2000

Post » 21 stycznia 2012, 11:39

Tym ,że będzie trzeba do 67 siedzieć w robocie to się jakoś nie martwię specjalnie bo w tych czasach jak ktoś dożyje wieku emerytalnego to będzie naprawdę sukces :p.

A co do tego prostestu to w sumie nawet nie wydaje mi się żeby dał jakieś specjalne efekty. Ale chciałbym tam gamoniom pokazać jak wiele osób jest na nich CENZURA..ch.. Nie tylko za paliwo ale tak ogólnie za to jak kierują tym krajem. A myślę ,że jest wielu ludzi ,którzy też chcieliby to zrobić.

Awatar użytkownika

Pochwały: 12
Motocykl: zawsze HONDA !

Post » 21 stycznia 2012, 11:45

trauma pisze:Tym ,że będzie trzeba do 67 siedzieć w robocie to się jakoś nie martwię specjalnie bo w tych czasach jak ktoś dożyje wieku emerytalnego to będzie naprawdę sukces :p.

A co do tego prostestu to w sumie nawet nie wydaje mi się żeby dał jakieś specjalne efekty. Ale chciałbym tam gamoniom pokazać jak wiele osób jest na nich CENZURA..ch.. Nie tylko za paliwo ale tak ogólnie za to jak kierują tym krajem. A myślę ,że jest wielu ludzi ,którzy też chcieliby to zrobić.

Ale te ... gamonie... wiedzą jak wiele osób jest na nich wkur******.
Tylko, że oni mają to w dupie, i się z tego śmieją.
Ten rząd się śmieje następny będzie się śmiał ...
A Co do emerytury... co to w ogóle jest ta "emerytura" rotfl2: rotfl2:
Trzeba pracować ile się da , żeby właśnie było na to Paliwko Dla motorków hihi:

Awatar użytkownika

Motocykl: zx10r
Rok produkcji: 2004

Post » 21 stycznia 2012, 13:58

misiopajur pisze:Myślenie LICEALISTÓW

zrobić grande i do domu;;

...heh jak paliwo będzie tańsze to UBEZPIECZENIE zrobią za 1000zł itp..

PAŃSTWO należy utrzymywać---WIELU zapłaciło cenę najwyższą-oddali za nie ŻYCIE!

..Zastanówcie się lepiej w jakim temacie zrobic grande-bo raczej większym problemem jest to,że będziemy do 67 roku Życia siedzieć w robocie :D

bez ubezpieczenia pojedziesz bez paliwa nie :D
a jakoś wiek emerytalny narazie mnie nie przeraża robie na dole na oddziale wydobywczym także może obstoje :one:

Motocykl: honda
Rok produkcji: 1997

Post » 25 stycznia 2012, 19:18

Ja byłbym zatym żeby To zorganizować, pierwszy powarzny NASZ strajk po mszy święcącej motocykle w Częstochowie. Wszyscy z Częstochowy na Wiejską do Warszawy!!!
Rząd ustąpi, widzicie co się dzieje, z powodu podpisania ACTA, dotego w przyszły wekend strajki na drogach kierowców samochodów i cała reszta tego burdelu!!!
A myślenie typu to nic nie da jest najgorszym myśleniem jakie może być!!!
Polacy pokonali komune, pokonają i złodziejstwo.
na poprawę humoru i uwierznie w naród:
http://www.youtube.com/watch?v=QI5v8Emgcis

PoprzedniaNastępna

Wróć do Ogólne Dyskusje