lukaszradom pisze:http://otomoto.pl/honda-cbr-cbr-1000rr-2006-1000-rr-zarej-M3019634.html
zna ktos moze to moto co o tym sadzicie??
erikson pisze:Za 13000 bywały niezłe sztuki na ale drogo więc 12500 w hinszczyznie ja wiem ale twój wybór
cookieman pisze:erikson pisze:Za 13000 bywały niezłe sztuki na ale drogo więc 12500 w hinszczyznie ja wiem ale twój wybór
wiem ze niekiedy sie trafiaja ale juz 4 ogladałem różne motocykle jak wszyscy twierdzili bezwypadkowe na szczescie najdalej odemnie szukalem 40km bo wszystkie moto co ogladalem to 1 gorszy od 2 a tu znam przeszłość motocykla i tez nieusmiecha mi sie jezdzic po moto 150km i znowu okaze sie wrak co mial czołówke z tirem
Siwy_ryry pisze:cookieman pisze:erikson pisze:Za 13000 bywały niezłe sztuki na ale drogo więc 12500 w hinszczyznie ja wiem ale twój wybór
wiem ze niekiedy sie trafiaja ale juz 4 ogladałem różne motocykle jak wszyscy twierdzili bezwypadkowe na szczescie najdalej odemnie szukalem 40km bo wszystkie moto co ogladalem to 1 gorszy od 2 a tu znam przeszłość motocykla i tez nieusmiecha mi sie jezdzic po moto 150km i znowu okaze sie wrak co mial czołówke z tirem
W sumie, z tego co piszesz, to moto pewne...
I Ma też amor , nowe oponki....
A Plastiki strasznie tragicznie wyglądają?
Juz było XXX razy wałkowane, że plastiki zawsze można zmienić itp.
Jak technicznie sprawny... to ja wiem czy warto się pałować i oglądać następne moto...
Ale wybór należy do Ciebie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości