Hehe o kurde, no fakt
Koszulka targowa, chciałem to zrobić najmniejszym kosztem i sprawdzić, jak naprasowanka domowej roboty wytrzyma chodzenie i późniejsze pranie i dopiero później ewentualnie kupić t-shirta który nie wyglądałby po pierwszym praniu jak worek od kartofli

Niestety po pierwszej jeździe na moto napis na plecach trochę popękał i już nie było sensu tego nawet prać. Ogólnie to może by to dawało radę, gdyby wyczaić jakąś optymalną temperaturę żelazka- za niska - folia się nie wtapia i później pęka, za wysoka - folia wtapia się bdb i trzyma się jak głupia ale koszulka dookoła jest żółta bo przypalona
Dlatego cieszy mnie, że loga na bluzach będą wyszywane, bo to ma szansę pobyć dłuższy czas... Ja osobiście bardzo bym chciał ten właśnie duży napis FireBlade tą czcionką z t-shirtu na plecach, a fireblade.pl ewentualnie na piersi lub rękawie... No ale mówię, ja tego nie organizuję, zdaję sobie sprawę, że wszystkim dogodzić ciężko, więc będę cicho siedział i się dostosuję.
P.S. Max, wystrugaj mi klatke do sc33 98r. najlepiej, żeby była montowana tak, że moto zostałoby z plastikami w dobrej cenie, a ja Ci sprezentuję ten unikalny i jakby nie patrzeć, jedyny na tym świecie t-shirt