Zastanawialem sie nad zamontowaniem przegrodyy, ale niemoge znalezc nigdzye odpowiedzi czy ma jakis negatywny wplyw na silnik badz skrzynie podczas normalnego uzytkowania motocykla. bede bardzo wdzieczny za odpowiedz. Pozdrawiam
Zastanawialem sie nad zamontowaniem przegrodyy, ale niemoge znalezc nigdzye odpowiedzi czy ma jakis negatywny wplyw na silnik badz skrzynie podczas normalnego uzytkowania motocykla. bede bardzo wdzieczny za odpowiedz. Pozdrawiam
) a silnik w moim 954 jest igielka i niechcialbym zeby panewki szlag trafil, dlatego sie zastanawialem nad tą przegroda
Max_929 pisze:to wstaw i zalej oleju tak jak napisałem
ps ile przejedziesz na kole ?
Yarson 954 pisze:TO zostaw 954 i kup sc33 i wystarczy!
w 954 jak z 20% 35% bedziesz gumowal odczujesz na czaszy...
w kancikach lampy ci peknie i mocowania na srodku...
929,954,1000rr sie zupelnie nie nadaje do tego..
Ponoć prawdziwe Franki skończyly sie w 99roku na sc33..
i ja jako uzytkownik dwoch sc33(96 i 98) oraz 954(03) i obecnie 929(01)
mogę dac sobie reke uciac:)
dlatego suzkalem po 954, 900rr, ale nie moglem znalezc org, zadbanego i dobrego pod kazdym pierodolowatym wzgledem, a dostalem z polecenia 929, i ani razu nie probowalem jej podrywac, bo szkoda:)
Yarson 954 pisze:TO zostaw 954 i kup sc33 i wystarczy!
w 954 jak z 20% 35% bedziesz gumowal odczujesz na czaszy...
w kancikach lampy ci peknie i mocowania na srodku...
929,954,1000rr sie zupelnie nie nadaje do tego..
Ponoć prawdziwe Franki skończyly sie w 99roku na sc33..
i ja jako uzytkownik dwoch sc33(96 i 98) oraz 954(03) i obecnie 929(01)
mogę dac sobie reke uciac:)
dlatego suzkalem po 954, 900rr, ale nie moglem znalezc org, zadbanego i dobrego pod kazdym pierodolowatym wzgledem, a dostalem z polecenia 929, i ani razu nie probowalem jej podrywac, bo szkoda:)
czasza jest juz tak wzmocniona ze napewno nic mi nie peknie (zreszta patent po niekad znaleziony na forum). Od dzieciaka bylem zakocgany w 954 dlatego nie mam zamiaru jej napewno zmieniac
P Dla mnie to motocykl idealny hehe. I tak jak max pisze na poczatku byly takie problemy
) Teraz ladnie sie opada z "dymkiem" wiec nie ma takich problemow
Wróć do Usterki/awarie (CBR954RR SC50)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości