kawa jeszcze w przygotowaniu a juz mi chcieli zabrac dowod i prawko:D http://www.bikepics.com/members/bogusz/02zx6r/ Teraz jestem w trakcie przygotowania stelaza z tylu i hand brake...... moze cos z tego wyjdzie:) no i sory za szybke z przodu, ale mielismy niekontrolowane salto:D
krolik nie boisz sie ze podczas jakiej gleby czesc amorka znajdzie sie w twoim kolanie czego naprawde nie zycze.kolega tez mial zx6 o odwrotnir zalozylismz amorek niz ty masz-pozdro
Luki213, niech mu sluzy, ja na stunt i tak nie mam czasu ani juz zaciecia, w tym sezonie to ta kawa moze ze 100 km zrobila u mnie, reszte krolik nakrecil w jeden dzien
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte
To co sie z Toba dzieje??? To Kawasaki-Hujaki niezle sobie radzilo na tym filmiku i fakt przezylo wiele pod rzadami tego Romana do samego konca byla mu wierna nie to co kobieta sc33 tez chciales ozenic, chyba nie chcesz zrezygnowac z "plastikow" co????
hmmm, nad amorkiem faktycznie trzeba pomyslec.... a co do ramy....czas pokaze, najwyzej bede spawal. Aby sezon wytrzymala, pozniej moze uda sie zmienic.... To nie honda, nie musi byc piekna