ja juz dzialam w tym temacie http://allegro.pl/silnik-elektryczny-pr ... 70746.html
Z tego co ja widzę to maszyna europejska (brak tabliczki znamionowej na ramie z lewej strony) a plastiki z modelu USA, ogólnie na fotkach prawie nic nie widać. Moto niby takie dofinansowane ale gdzie ?? Tarcze raczej chińskie bo gdyby było inaczej gość podał by producenta tak samo jak przewody w oplocie nie wiadomo czy nie są kupione na metry i składane we własnym garażu zaciskane na imadle. Wydech two brothers niby firma zajefajna ale jeszcze nie widziałem wydechu tej firmy w takiej formie bo oni mają tak jak akrap wydechy dedykowane więc ten to pewnie przeszczep i jak dla mnie strasznie oszpeca tą 954. Ostatnia sprawa gość pisze o serwisie i wymianach rok temu ale ani słowa co zostało wlane co wymienione jakich firm części wstawione. Jak dla mnie cena bardzo wygórowana a nie zawsze wysokość ceny jest adekwatna do stanu maszyny !!! Yarson 954 pisze:albo, samobójca, no chyba ze w jego okolicy same dobre drogi:)
Wróć do Ogólne (CBR954RR SC50)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości