Dzisiaj jest 07 czerwca 2025, 21:38

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Trudny wybór... Który i dlaczego ?

Miejsce przeznaczone do ogólnych rozmów na temat motocykli Honda ;)

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Awatar użytkownika

Pochwały: 12
Motocykl: zawsze HONDA !
Rok produkcji: 0

Post » 13 marca 2012, 20:20

Warta pewnie z 13 ale obstawiam, że dałes około 11 +- 500.

Fajnie wygląda ten "carbon" na ramie itp.

Ale pewnie przy sprzedaży, było by sporo marudzenia, że rama grzebana itp itd.

Jeszcze raz gratki za zakup!
Ładnie wygląda!

Awatar użytkownika

Pochwały: 1
Motocykl: Honda 929
Rok produkcji: 2000

Post » 19 marca 2012, 20:31

Nie będe zakładał nowego tematu mam nurtujące mnie pytanie czy warto ?

Sprzedając 954 na stacje podjechało piękne bmw s1000rr i można powiedzieć ze znajomy kierowca od słowa do słowa okazało sie ze ma do sprzedania cbr sc57B 2006R. Nie daleko wiec tego samego dnia obadałem moto... Jest w średnim stanie praktycznie cała do malowania szlif na prawa i lewa strone delikatnie przytarte dekle owiewki do poprawki niektóre trzeba by wymienić/pospawać;/sprzedający dorzuca zadupek dwie owiewki boczne brakowało by tylko dolnego plastiku z prawej strony. Gratis również jest super wzmacniany nowy łańcuch dida pozostaje kupic zębaty i napęd nowy. Do wymiany klocki z tyłu i chyba tyle z tych negatywów. Po tych oględzinach byłem juz całkowicie na NIE!!! Jednak wtedy odpaliliśmy moto i usłyszałem istny majstersztyk silnik igiełka i cały czas mnie teraz gryzie ta cała sprawa. Oprócz tego motocykl miał kiedyś spawany uchwyt w lampie i ma obrotomierz to 13tys????

Stan wizualny moto odstrasza jednak widac ze nie ma dużo najechane km ;/ licznik był najprawdopodobniej wymieniany wiec aktualny jego stan 27t/km nic nie mówi. Motocykl miał badanie na "prostość ramy" zdał egzamin rama prosta są papiery na to.

Cena to 14tys z groszem, cięzki temat dla mnie nie wiem czy jest sens ryzykować chce moto dla siebie wiem ze piec jest git.

Dalej nie wiem czy warto czy dać sobie spokój ?

Motocykl: brak
Rok produkcji: 0

Post » 19 marca 2012, 22:29

Kamil ,

oj coś czuję że ten Blady to na torze był łojony niemiłosiernie. Pogadaj z nim czy nie. Ja akurat motorów z toru sie nie boję , silnikowo zawsze bądź w większości będą ok ale reszta to gnioty. Jak znajomy może coś więcej powie, jak wogóle będzie wiedział.

Awatar użytkownika

Motocykl: Honda 929
Rok produkcji: 2000

Post » 19 marca 2012, 22:54

Nie no na torze nie była użytkowana... Raczej wole cos w całości wyjdzie mnie taniej tysiąc dwa a bede miał malowane moto ;/

Poprzednia

Wróć do Ogólne Dyskusje