» 19 marca 2012, 18:25
maciekx, nie wiem, to Mrągowo to jakiś inny świat, nikt nigdy się do niczego nie podłącza i nikt nie chce się integrować z regionem, szczytno, kętrzyn, olsztynek, biskupiec, działdowo, lidzbark a i bartoszyce to zawsze ktos tam sie pojawia a z mrągowa to nigdy żywej duszy
w nastepny weekend mielismy jechac i robic akcje na biskupiec i mragowo ale skoro trzeba jeszcze zrobic topienie burej suki zimy to zostaniemy chyba na olsztynie
w kazdym razie jesli sa chetni na koszulki to mozecie sie dogadac i zrobic mi rozpiske rozmiarowki to domowie co trzeba - jedna koszulka 20 pln
redjac, akcja jest prosta do organizacji, po prostu skrzykujecie się w jednym miejscu, zakladacie koszulki na plecy i jezdzicie po miescie zgodnie z przepisami albo i wolniej - nic wiecej robic nie trzeba, dobrym sposobem jest ustawic sie gdzies w centrum miasta na ruchliwym skrzyzowaniu i po prostu sobie stac, samochody czekajac na zmiane swiatel beda sie ogladac i czytac co macie napisane na koszulce, powinniscie rowniez zorganizowac sobie jakiegos grila ktorego mozecie rozstawic na parkingu, zrzuta na kielbe i wegiel na grila i po temacie
co do koszulek to moge wam wyslac odpowiednia ilosc, wystarczy dac mi znac, jedna koszulka 20 pln, koszulka moze byc bez nadruku motobracia.pl
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte