Mam do zaprezentowania wam mój stary nowy nabytek, stary ponieważ zakupiłem go już pod koniec tamtego sezonu ale nie było czasu się pochwalić. Z czystej skromności powiem tylko że moja niuńka jest wyjątkowa, śmiem twierdzić że jedyna taka, ale spokojnie zaraz wam przedstawię jej historię. Pochodzi z Włoch, miała tam jednego właściciela, był to pracownik salonu Hondy który nie żałował pieniążków na swoje dziecko, i zmienił w niej wiele rzeczy, z pierdółek to: tylna lampa, lusterka, szyba, manety, kierunki, stelaż tablicy, przedni błotnik carbon, koło przednie 17, alarm z pilotem, a teraz najważniejsze zmiany: kompletny układ wydechowy GPR oryginał z homologacją bitą na tabliczce, przednie hamulce: tarcze breaking+pompa radialna brembo+klocki sport+stalowy oplot (na prawdę daje radę, aż po pierwszej jeździe co nie co mnie zabolało...) ja dołożyłem sportowy filtr Pipercrossa, tylne nadkole carbon, crash-pady, zestaw oponek diablo supercorsy. Niunia niebawem przekroczy ze mną 30 tys km, jestem przekonany o tym że jest prawdziwy, sprawuję się na prawdę wyśmienicie. Pozdrawiam wszystkich, do zobaczenia na trasie, i pamiętajcie: opór w manetki na spokój tabletki