http://youtu.be/sb0TYBypWxg
No teraz pale i jade z zadowoleniem
a nie w sluchiwaniu sie dziwnych halasow, gdy tylko kupilem silnik sciagnolem dekiel od sprzegla i juz bylo widac roznice co do starego silnika po odkrenceniu sprerzyn, byly duze ;wrzery; wlasnie w tym dekielku aluminiowym ,przyczyna- walenie z klamy w nowym silniku byly znikome slady uzytkowania slyszalem tez ze pisza na forach ze przy niskich obrotach szarpiom ,dlawiom itp., nie prawda na 2000 ob mozna na 3 biegu w miescie, spacerkiem praktycznie odaje moc z samego dolu jestem mega zadowolony, jak ktos chce, moge wyslac linka z motorami od tego irola ma bardzo duzu motorow , mnie skasowal 800 euro za ten piec kompletny, pozdrawiam wszystkich sezon sie zaczyna
.....
byla taka metalowa jakby podkladka i duz wiurkow ze silikonow, zadzwonilem do poprzedniego wlasciciela powiedzal, ze 4-ty bieg mu siadł i wymienił, nie wiem czy mechanior mu ta podkladke zostawil czy jak? Bede mial czas to zrobie mu calkowita sekcje...
ja tez jezdzilem na starym silniku zapalal od szczala tylko na niskim zakresie jagby go cos trzymalo niemial doła w nowym piecu czegos takiego nie ma ciagnie od dolu powiem tyle te silniki wytrzymaja wiele, ale kazdy silnik powie dosc, gdy okrutnie go sie traktuje