no muszę was zmartwić bo jeśli kolega się zdecyduje z nią rozstać to nie będę jej rozbierał w tym cały jej urok, jeżdżę z torbami w wakacje mam zamiar jechać w góry, a jak moje miasto wskazuje jestem z pomorza. więc siatka na pewno się przyda, kierownica oryginalna chyba jest ale półka już poszła do żyda.
to że potrafi być bardziej ekonomiczna mogę potwierdzić ja mam f4 a brat tego co ma sc28 ma sc33 i pali mu mniej niż mi na tych samych dystansach. i on też przesiadł się z bandziora 2002 na sc33 z 96.
[ Dodano: Nie Kwi 08, 2012 9:35 am ]Mikele pisze:Motocykl wszystko mówi o właścicielu. Jeśli te wszystkie dodatki i przeróbki robił ten właściciel to ja bym wziął Fajerka.
PS: Jak nie jeździsz z sakwami i chciałbyś sprzedać stelaże to jestem chętny

tak wszystko to robił obecny właściciel
[ Dodano: Nie Kwi 08, 2012 9:42 am ]klatka była robiona u nas w mieście w warsztacie motocyklowym (chyba nie drogo), ten mechanik kiedyś na allegro tez wystawił swojego fajera całego w chromie, srebrnego, haftowane siedzenie, może kojarzycie:) piękna maszyna.
[ Dodano: Wto Kwi 10, 2012 8:47 pm ]i co ma ktoś jeszcze swoje zdanie na ten temat? taki klasyk się więcej nie trafi a na ulicach śmiga dużo f4