Dzisiaj jest 07 czerwca 2025, 22:19

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

co myślicie o GSX-R 1000 K3/K4 ?

Miejsce przeznaczone do ogólnych rozmów na temat motocykli Honda ;)

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Awatar użytkownika

Motocykl:

Post » 25 czerwca 2012, 02:25

Dzięki za porady i informację . Mogę się pochwalić iż od soboty jestem szczęśliwym posiadaczem Suzuki GSX-R 1000 K3 :D Tyle co daję Radości Suzuki to żaden inny :D Ta łatwość wstawania na gume z 2,3 biegu . poezja . Prawie co kupiłem i już mandat :D Aczkolwiek nie wiedziałem że "w ogóle coś za mną jedzie ... " Dopiero nawracając w mieście bo była droga zamknięta pojawiła się naglę Vectra na sygnałach :D Pytali mnie ile miałem , ja odpowiadałem że nie wiem .. nie patrzyłę m na licznik co było ściemą . Co było mi dziwne po co mnie pytają ile jechałem skoro mają video .. No ale nic . Już byłem pewny że zaraz mi Video pokażą co się okazało w ogóle mnie nie nagrali i ja się też wcale nie dziwie bo licznik pokazywał 299 i w lusterkach było pusto :D doczepili się do Tablicy że jest niewidoczna , fakt była podgięta na zawiasie . Ale dostałem tylko 100 zł za tą tablice i wzieli dowód bo nie było przeglądu . Także jak ktoś chciałby kupić K3 k4 .. Polecam !!

Poprzednia

Wróć do Ogólne Dyskusje