muszę powiedzieć że oponka zaje...bis.ta, wcześniej miałem Pirelli SuperCorsa Pro fakt że już stara była i podciachana i troszkę się uślizgiwała, natomiast tutaj zadnych nie kontorlowanych uślizgów.
TomRR pisze:Wczoraj przyszła mi nowa Oponka Dunlop Qualifier II 190/55 ZR17 od razu wypróbowałem ją na trasie 280 km w jedną stronę nad Solinęmuszę powiedzieć że oponka zaje...bis.ta, wcześniej miałem Pirelli SuperCorsa Pro fakt że już stara była i podciachana i troszkę się uślizgiwała, natomiast tutaj zadnych nie kontorlowanych uślizgów.
maciekx pisze:a powiedz przygotowałem przed jazdą jakoś opony? tzn nie wiem zmyłeś starłeś papierem sciernym nie wiem czymkolwiek tą warstwę ochronną którą są pokryte nowe opony?
Trzeć papierem ściernym hmmm to nie WSK, same się przetarły
Co do Pirelli owszem są bardzo dobre, w zakrętach się trzymają są mię trze i szybko się zwijają, nie polecam palić gumy
Ale Qualifier pozytywnie mnie zaskoczył. Dlatego taka moja opinia. Nie powiem że nie wrócę do Pirelli,
TomRR pisze:Chyba się czepiaszTrzeć papierem ściernym hmmm to nie WSK, same się przetarły
![]()
Wróć do Ogólne (CBR954RR SC50)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości