No kolego sprzęt gratki i pamiętaj na gumę to lepiej z dwójki
bo na jedynce może ładnie powymiatać....no latka masz swoje, ale akurat 1000RR nie będzie patrzeć kogo ma na siodle jak będzie chciała go zrzucić tak więc powoli i naprzód
No kolego sprzęt gratki i pamiętaj na gumę to lepiej z dwójki
bo na jedynce może ładnie powymiatać....no latka masz swoje, ale akurat 1000RR nie będzie patrzeć kogo ma na siodle jak będzie chciała go zrzucić tak więc powoli i naprzód
czasem na sekundę nasz rozsądek idzie gdzieś na bok a w ta sekundę może się dużo zdarzyć
Miałem ostatnio taką sytuację i spod świateł zachciało mi się ścigać ze sportowym autem, owszem nie miało szans lecz przestraszyłem się jednego iż w ferworze walki niechcący przytrzymałem manetkę na obrotach i przy zmianie na 2 poderwało przednie koło znacznie, przestraszyłem się ale wiem że ta sytuacja uczy czego nie robić następnym razem:D Nikogo nie chcę obrazić ale życzę Ci byś zrobił jeszcze przynajmniej 100tyś km na tym moto i mógł się później pochwalić ze zrobiłeś kolejne 100k
pooooozdrawiam:D a miała być to krótka wiadomość:D
I nie zamierzam nikomu dogryzać. Chcę tylko naświetlić sprawę. Sądzę, że doświadczenie motocyklisty ukazuje się wtedy gdy znajdzie się on w trudnej sytuacji. Np. nieprzewidywalny zakręt, źle zaplanujesz wejście i w przypadku doświadczonego motocyklisty nic się nie stanie, bo poradzi sobie z wyjściem a nie doświadczony na dużym motocyklu pojedzie na krechę i zaliczy przydrożny rów.
krakus1974 pisze:WIECIE!?JUŻ 1000 KM ZROBIŁEM I WCALE NIE JEST TAK ŹLE JAK NIEKTÓRZY PISZĄ.WCALE NIE MUSZĘ DO OPORU MANETKI KRĘCIĆ!
krakus1974 pisze:teraz widzę,że większość z wypowiedzi jest pisana przez nastolatków,którzy nie mieli nigdy nawet moto i nie wiedzą o czym piszą:)
wczoraj opowiadał mi jeden kolo,że ma 600-tkę kawe z 98 roku i robi wszystkie litry na starcie bo ma taki moment obrotowy:)ja z moją cbr-ką to nawet nie mam co z nim rozmawiać bo mam syf słaby!!
nic dodać nic ująć:)
Wróć do Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość