. Ewentualnie clubrocka ponownie otwierają podobo 31 sierpnia gdzieś na woli, ale adresu dokładnego nie znam. U mnie konto zasilone więc moge sie podpinać na polatanie po wawce, tylko że jak coś to tylko na wieczorne bo robote kończe o 21.
. Ewentualnie clubrocka ponownie otwierają podobo 31 sierpnia gdzieś na woli, ale adresu dokładnego nie znam. U mnie konto zasilone więc moge sie podpinać na polatanie po wawce, tylko że jak coś to tylko na wieczorne bo robote kończe o 21.
czekam na odpowiedzi albo inne propozycje i oczywiście czekam na propozycje odnośnie dnia spotkania.
, czwartek chce zabrać koleżke z kamera na ten pas koło cargo, piątek również, sobota Bemowo, Niedziela Bemowo&Ursynów, ambitnie hehe
a gdzie do wypłaty...
na weekend też naładuje swoją kamerkę na kask i coś zmontuje na YT
Danielmali1 pisze:yebany tel. coś z nim się dzieje bo to nie pierwszy przypadek.
Na piwo idziemy tak żeby każdy miał w miarę blisko czyli pewnie Centrum. Musimy iść w takie miejsce ... żeby wściekła trafiła![]()
no i godzina bo rano większość do pracy ...
Ja w centrum mało knajp znam - więc wybierajcie![]()
(fajnie by było jak by żarcie było jakieś porządne)
sepo - koniecznie! jak twoje plastiki?
A Ty juz zrobiłeś ?
Wróć do Podróże, wypady, zloty, ustawki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości