a nikt nic do niego nie miał, bardzo wrażliwy człowiek... no szkoda...
to proste; Nie powiedzą ci, że mają jak CENZURA do nich z własnym napędem. Amortyzacja narzędzi opłaca się gdy montują swój napęd na którym mają marżę i pieniądz za montaż. Gdyby to było forum WSK to takie stwierdzenie jak: "ja tam zakuwalem kolegom mlotem i wszyscy zadowoleci" świadczyłoby o tym, że ktoś jest dobry "fumkarz" Natomiast jeśli pisze o CENZURA młotem w zakuwki napędów motocykli sportowych o mocach grubo ponad 100KM i pisze o tym z pełnym luzem to powinien być stąd wyautowany na zbity pysk :evil: Dobrze, że to my czytamy fora zagraniczne a nie oni nas...znów pośmieliby się z tego kraju, a kraj jak wiadomo to ludzie i CENZURA wstyd mi codziennie za tych ludzi :x

W serwisach biąrą za wszystko gdyż nie prowadzą działalności harytatuwnej. Skąd możesz wiedzieć, że robią na CENZURA jak nigdy nie korzystałeś z takowego serwisu. Nie widziałeś mojego portwela i nie wiesz jakie to kokosy posiadam i dochody z warsztatu. Zawsze możesz sam spróbować bo widzę ze bardzo cie boli zarabianie przez warsztaty motocyklowe. Łańcuchy już potrafisz zakuwać to śmiało. Zanim ja otworzę sieć ty zdążysz już wpaść z panną i skończysz lans na fajerze...moja pomoc więc będzie zbędna, a twoja pomoc w roznoszeniu ulotek, hmm... rodzina ważniejsza. Jakim jestem mechanikiem nie wiesz, a mój sposób przekazywania wiedzy jest przemyślany i nie trafia do ograniczonych umysłów żeby potem nie regulowali motocykli za pomącą młotów. Jeśli podważysz moją wiedzę to przeproszę cię na tym forum..widzisz ja przynajmniej nie wychylam sie z zakuwaniem mlotem bo to po prostu obciach, a w moim przypadku samobój. Polska mi pasuje tylko tacy ludzie jak ty pasuja mi jak kartofel do dupy. Pytaj na forum i ja nie odpowiem napewno, jeśli jednak napiszesz bzdury narażając na niebezpieczeństwo innych to napisze z poczucia obowiązku. To tyle..z mojej strony ignor.
Zanim ja otworzę sieć ty zdążysz już wpaść z panną i skończysz lans na fajerze..PS: moze i jestes dobrym mechanikiem ale sposob w jaki przekazujesz swoja wiedze na forum swiadczy o Twoim cwaniactwie i nie robi Ci reklamy.
ooo !!! I z takim człowiekiem jk mirosik można się napić wódki
Z Goolym nie pije bo On zaraz po 3 kieliszkach szuka disco gdzie by mógł podensić
Goolym nie pije bo On zaraz po 3 kieliszkach szuka disco gdzie by mógł podensić
i dalej zbawiaj swiat swoimi madrosciami, jakis filmik edukacyjny nakrec, to moze przekonasz wszystkich do wylacznie swoich uslug. Lansu na fajerze szybko nie zakoncze takze bez obaw,nie popelnie tego bledu i nie wpadne tak szybko jak Ty to zrobiles ale dzieki za ostrzezenie
. Trudny z Ciebie czlowiek.Boi sie o zycie innych motocyklistow(albo o kase), coz za postawa,wzruszyles mnie,jakas akcje charytatywna nakrec i kamizelki odblaskowe rozdawaj.
mirosik pisze:dobre są tylko dwa sposoby :zakuwarka,demontaż wachacza.
Wróć do Ogólne (CBR954RR SC50)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości