wielkie dzieki , dobry sposób na pomiar

):) z tego co widze to jest 112minimetrów , jeszcze raz wielkie dzieki , ta firma co dorabia linki specjalizuje sie w tym wiec mysle ze nie bedzie problemu

):) pozdrawiam , dam znac ile taka przyjemnosc kosztuje , jeszcze raz wielkie dzieki
[ Dodano: Nie Paź 24, 2010 4:30 pm ]Witam panowie , co tam slychac u was , maszyny juz w garażach na zime pochowane czy jeszcze cos jezdzicie bo pogoda jest nie najgorsza
[ Dodano: Czw Lis 11, 2010 3:09 pm ]Witam panowie , poskladalem wkoncu wszystkie bebechy dorobilem linki i chyba jest ok, jesli zrobie zwore zeby zczytac blad to nadal wyskakuje 19 i nie wchodzi w gre opcja ze moglem zle policzyc , motor stal prawie 2 miechy dzisiaj poskladalem wszystko nie zalożyłem tylko tej oslonki na exupie bo chcialem sprawdzic jak chodzi bo nie wiem czt dobrze linki ponaciagalem , jesli przekrecilem serwo motor reka to po wł zaplonnu on wraca caly czas w jedna pozycje tylko wtedy exup nie jest dokladnie na pozycju nazwijmy to godzinie 6ej tylko lekko sie przekreca na godz 7ma , nie wiem czy to tak ma byc ale tak sie robi, po tych 2ch miesiacach zapalilem od pierwszego razu bez problemowo nic nie swieci nic nie mruga ,po prawdzie nie przejechalem sie ale gdy odkrecalem gaz tak do 10tys to exup chodzi i tak samo serwomotor , zastanawia mnie tylko czy to tak ma byc ze jak mam gaz tak troche odkrecony to sxup kreci sie w jedna strone a jak odkrece na maxa tak na 10 tys to wraca w dróga strone , moze to tak ma byc tego nie wiem , ale na obecna chwile nic nie mróga i nie swieci, czy bedzie przerywalo podczas jazdy to dopiero sprawdze , pisze tu o tym bledzie bo pisaliscie ze jesli by to byl błąd 19 to podobno by motor nie palil ,a blad jest 19 a motor pali od dotyku nawet po 2 miesiacach stania . pozdrawiam
[ Dodano: Nie Gru 05, 2010 7:08 pm ]witam panowie , mam tytanie czy lepiej zablokowac exup czy lepiej go wyciagnac ??? pozdrawiam
[ Dodano: Sob Gru 25, 2010 12:49 pm ]Wesołych Świąt

):)
[ Dodano: Sob Sie 20, 2011 3:53 pm ]witam, panowie poradzicie cos , jak zapale i do jakiegos momentu mróga kontrolka czerwona i wymruguje błąd 23 i swieci sie fi poradzicie cos ??? jest to model sc57