Zgadzam się z tomogt, miłem te oponki przy poprzednim moto i szybko znikały, kupiłem używki co prawda, biznika było około 4 mm zrobiłem jakies 3000 km na GS 500 co tam mocy nie ma tyle że opona jest narażona na duże scieranie i poszły prawie do zera.
dzieki Panowie za info domyślałem się, że niska cena nie idzie w parze z jakością ale nie myślałem, że do tego stopnia :?
Będę musiał grzebnąć głębiej do kieszeni i kupić coś lepszego. Po szybkim przeglądzie allegro moge sobie pozwolić na:
METZELER SPORTEC M1
DUNLOP D208
Michelin Pilot Sport
co o nich sądzicie ? które lepsze ?
Chyba, że Fabiq albo Cziken mają coś godnego polecenia w podobnej cenie PZDR
Jak dla mnie Dulop D208 na pierwszym miejscu i jak pisał crazyduck dobra cena , micheliny też nie złe ,ale powery dużo lepsze od sportów, a na M1 nie śmigałem!!!
Jakby co to ostatnio (parę dni temu) kupiłem na Allegro komplet nowych M1 za 740PLN (z przesyłką) - przednia luty 08, tylna luty 07 - mogę ci linka podesłać.
A ten Z1 to chyba poprzednik Z6 - ale sporawo gorszy - przynajmniej tak z opinii na necie wynika.
Z6 u brata spisują sie dobrze Naprawde daja rade. Ja jezdzilem na Pilot Powerach (7tys ok.) Bylo dobrze. Teraz mam Sportec M3. Zajebiste laczki. O M1 slyszalem naprawde bardzo duzo dobrych rzeczy.....
o M1 nie mozna powiedziec złego słowa , w kazdych warunkach spisuja sie rewelacyjnie . Jedyna wada jest ich zywotnosc ale za to co daja wzamian dla mnie rewelacja .