idoido pisze:Kolego nie masz pojecia jak bardzo zlamales mi serce. Szukam dlugo od listopada takiego stanu , juz nie wspomne ze polowalem na te malowanie. Sezon tuz tuz a ja ciagle ogladam jakies szroty. Jeszcze motyw byl taki ze w dzien w korym kupiles wracalem z lotniska przez zyrardow. patrze dzien wczesniej w nocy , pojawilo sie ogloszenie. Z racji tego ze byla 23 napisalem sms ... zero odezwu. Rano dzwonie a sprzedajacy ze wlasnie jest z Toba i sprzedanaobserwuje allegro 2 razy dziennie. A sa widocznie szybsi ode mnie. Zalamales mnie kolego bo sam wiesz jak jest ciezko i cena byla dla mnie idealna. Mimo to ciesze sie Twoim szczesciem !!! Mysle zeby pojechac nad morze zobaczyc ta w malowaniu repsol za 22500. Moze lukniesz aukcjie i mi doradzisz co o tym myslisz. Wkurze sie jak pojade 300 KM a to bedzie szrot w chinskich owiewkach. Pokazywalem zonie co mi napisales ... zrobilo jej sie szkoda mnie heheh. Dbaj o sprzet. Zycze bezpiecznego sezonu i bezawaryjnej jazdy. Pozdrawiam
Wróć do Ogólne (CBR1000RR SC57)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości