obok repsola to nawet nie stało .
Repsol wychodziły 05r. a ten jest w mairę dobrze odmalowany ale już ktoś go uszkodził lagi leją ośka przednia ktoś chyba nie miał klucza do niej . sety pozmieniane nie wiem po kiego .
śruba osi koła tylnego powinna być srebrna a tu czarna... śrubki owiewek z różnych zestawów ....
Wiem ze malowane, ale szukam fireblada do 15tys (Tyle tez mi ten pan zaproponował) więc głównie bede patrzał na stan mechaniczny, a nie na to jak wyglada. Sprzedawca niby zapewnia, ze jest wszystko ok.
Masz racje, jednak nikt nie wypowiedział sie na jego temat. Liczyłem na to, że ktoś wywnioskuje po zdjęciach czy jest coś nie tak. Jestem nim zainteresowany, wiec próbuje uzyskać jak najwięcej informacji z różnych źródeł.
Jeśli chodzi o malowanie, to dowiedziałem się, że motocykl był sprowadzony z niemiec jako uszkodzony i odbudowany (malowany) przez pana który teraz go sprzedaje.
skoro moto wiadomo że po szlifie to nic więcej się po fotach nie dowiesz, mechaniki nikt tak nie oceni, zbliżeń ramy nie ma, więc wszystko to musisz obejrzeć na żywo
szukacie ładne sc57a to polecam swoja .Swoja droga to ja kupilem od wscieklej i tylko dla tego sprzedaje. http://otomoto.pl/honda-cbr-1000rr-M3923591.html .szczerze motocykl bardzo zadbany nigdy nie mial dzwona w CENZURA dodatkow a zainteresowania niema
Kolory trochę za mocno przekręciłeś i szczerze może to też trochę odstrasza bo nienaturalnie moto wygląda na zdjęciach.
Rynek nie jest łatwy a sam wiesz, że ceny ustalają handlarze, którzy potrafią popsuć rynek:/
asimje a dzwoniles? pytales? skoro nie to skad wiesz na ile cena jest elastyczna.za 16500 oddalbym . fakt kolory troche przeciagnalem wrzuce nowe zdjecia na weekend jak pozycze lustro od kumpla. A lepiej kupic za 16? i wymieniac naped?uszczelniacze? klocki ,sprawdzac zawory itp i wyjdzie 17500