OZI pisze:Kolego - z Twoim podejściem do tematu to podejrzewam, że kupisz pierwszy lepszy sprzęt, który według wzoru malowania będzie odpowiadał orginałowi. Albo będziesz miał szczęście albo się potem załamiesz. Poczytaj troche o 929 co i jak sprawdzić, na co zwrócic uwage przy zakupie ( np blok silnika w okolicy altka), po co zabrać ze soba na oględziny multimetr, to moze uda Ci się kupić fajny egzemplarz. Wszystko jest na forum ładnie opisane. Pozdrawiam!
Czytałem dosyć sporo na temat 929 ze bloki pękają, alternatory się pala i regulatory napięcia, napinacz rozrządu siada, owiewki pękają na dziurach, 2 bieg pada od pałowania na gumie, problem z exupem i wiele innych. Po prostu pytam ludzi którzy maja taki motocykl bo te wszystkie rzeczy czytałem na innych forach i chcę się dowiedzieć czy to prawda czy nie. Nie wydaje 3 tysiecy na motocykl tylko 10 a moim zdaniem to duzo i chce mieć dobry sprzet a nie zapłacić 10tys i jeszcze 5 wsadzic chce kupic moto ktore bedzie jedzic a nie jakis szrot ktory bedzie brac wiecej pieniedzy niz jestem w stanie zarobic...........