zgadzam sie z kolega element, za 17,500 w idealnym stanie? nieporozumienie, jeszcze koncem 2012r jak sprzedawalem swoja sc57b w tym kolorze w idealnym stanie staly na allegro do 26tys.
Na zdrowy rozum, po H* sprzedawac motor 5tys ponizej wartosci rynkowej skoro jest w idealnym stanie? az tak sie kolesiowi przelewa ze 5 kola mu obojetne? Handlarze sa szmaciarzami czy ludzie po prostu naiwni?
Kolego Fazorex no ja już tego nie komentowałem bo zabrakło mi sił i ręcę jak mi opadały to za bardzo jeb*y o klawiaturę
Kolego Ksaw - na wahaczu brak naklejek bo niektórym one się po prostu nie podobają i je odklejają. Wiele CBR-ek ich nie posiada więc tym się akurat bym nie przejmował
Poza tym naklejki WSZYSTKIE można kupić i przyłożyć się przy rozmieszczaniu i normalnie fabryka . Dziwne jest to że motocykl to tak bardzo złożony mechanizm zaawansowany technicznie i naprawdę ma się co psuć a robi się halo z naklejek czy jakiejś nieoryginalnej owiewki .
Co sądzicie? Cena troszkę zaporowa jak za ten rocznik no i wersję USA, ale moto wygląda na zadbane i ładnie utrzymane. Jedyne co mi się rzuciło w oczy to krzywa końcówka wydechu tzn nie idzie w linii prostej z lampą (ostatnie zdjęcie), malowanie wygląda na oryginalne, praktycznie brak kierunkowskazów z przodu ( a takie zintegrowane z lampą tylną to też masakra bo kiepsko widoczne).
wygląda bardzo dobrze na zdjęciach, oryginalne lusterka, klamki, manetki, końcówki kiery i podnóżka, cena też sugeruje bardzo dobry stan, a Ty masz tak blisko, że na Twoim miejscu bym nie wrzucał na forum tylko jutro był ją oglądać jeśli naprawdę szukasz 1000rr w bardzo dobrym stanie i pełnym ori to nie masz na co czekać, konkurencja jest spora