http://olx.pl/oferta/honda-cbr-1000-rr- ... f3bc3913c0 Gościu twierdził jak do niego dzwoniłem, że do zrobienia są tarcze i dwie prawe owiewki (tył, przód)
Przejechałem 250km i tak to wygląda:
Oczywiście prawa strona do robienia z tym, że nie dwie ryski a cała strona. Owiewki poklejone prawie w każdym możliwym miejscu. Dekiel z prawej strony CENZURA na silikon z taką ilością, że aż wystawał, do tego był malowany nie odkręcany od silnika. Znaczy się, że śruby, kable i śruba mocująca w ramie silnik też przy okazji pomalowano na czarno (nalot od malowania) do tego dekiel szpachlowany. Uchwyt od chłodnicy urwany, czacha klejona pod szybą na samym dole kolo małego światełka. Lampa urwany uchwyt z prawej strony i przyspawany w taki sposób, że nawet nie dokręcili jej do owiewki bo była 1cm szpara. Oczywiście czacha również klejona. Zadupek klejony. Set z prawej strony przełamany (tam gdzie jest wystająca śrubka). Błotnik przedni poklejony. Z prawej strony ułamane mocowanie błotnika ale nie plastik tylko to co wystaje z lagi. Stopa hamulca krzywa. Felga z przodu wymieniona bo ma spolerowany rant i wgniecenie. Do tego tarcze (z opowiadania sprzedawcy) też do wymiany bo prawa bije. No i oczywiście LAGI... Lagi rozkręcane. Myślę, że nie wymienione ale na pewno wykręcane bo półki źle skręcone (aż łebki od śrub zjechane)... aaaa jeszcze rama z prawej strony podmalowana w jednym miejscu... /
Oczywiście właściciel taki kupił, jak się okazało a prędzej mówił co innego.
Jeśli chodzi o walory jezdne to nie mam pojęcia bo po jej wyglądzie strach było jechać... Silnik jak przyjechałem, ciepły a jak odpaliliśmy to w momencie wciśnięcia klamki sprzęgła, kosz sprzęgłowy zgrzytał jak wampir w nocy zębami... PADAKA przez duuuuże P!!! nawet siedzenia z dwóch różnych materiałów...
Dodam, że nie jestem mechanikiem ale coś tam wiem... kikla rozebrałem, kilka widziałem ale stan bardzo dobry w tym ogłoszeniu ma tylko tylna opona... PRZESTRZEGAM !!!