Już po przeczytaniu samego ogłoszenia nie ruszyłbym tej sztuki. Zastanów się, ktoś sprowadza praktycznie nówkę bezwypadkową i chce za nią tak mało kasy bitch please! I jeszcze na niej musi zarobić albo to jest dobry wałek, albo sprzedający jest niepoczytalny, bo nikt normalny nie sprzeda dobrej sztuki za taką monetę
skoro gosciu pisze ze to orginal to juz tutaj troche klamie bo ten sprzęt w orginale powinien mieć pług w kolorze czarnym a jest biały, tak samo tylni błotnik jak i undertail, wydech ma też zmieniony niewiedzieć z jakiego powodu bo oryginalny moim zdaniem wygląda okazalej (może kwestia gustu), brakuje też tabliczek na tylnym wahaczu, moze to drobiazgi ale jak ktoś twierdzi i pisze w ogloszeniu ze wszystko jest w oryginale to oczekiwałbym ze tak jest a tutaj z jakiegoś powodu tak nie jest wiec moze reszta tez jest nieprawdziwa, jezeli juz bys sie nastawił na ta sztuke i masz niedaleko dojechać na ogledziny to ja bym skorzystał przed przekazaniem gotówki z wizyty w autoryzowanym serwisie tak jak sprzedajacy rzekomo proponuje
Ten Oryginał jest w wersji jedno osobowej kilka innych rzeczy też nie pasuje jak koledzy już wychwycili, MINĄ wali z daleka, ale co tam jest tak WYJĄTKOWY ( jak opisał sprzedający ) że chętny się pewnie trafi.
Też mi to ogłoszenie śmierdzi dzięki za opinię ja odpuszczam za daleko ( 460 km w jedną stronę ) aby jechać i być rozczarowanym. No cóż szukam dalej. Pozdrawiam.
Witam szanowne grono. W końcu nadszedł czas na spełnienie marzenia zakup SC59 malowanie repsol znalazłem interesujący okaz na allegro bardzo chciał bym usłyszeć co sadzicie o tym motocyklu http://otomoto.pl/honda-cbr-1000rr-sc59 ... 21379.html