sc57b
PatrykNSR pisze:Szkoda mi tego czytać aż. Napisała 1 strona opinie, a Wy już odrazu wystawiacie opinie. Telefon nie mam wyłączony tylko jest zablokowany ale to inna historia o czym poinformowałem nabywce. Fakt, ustawiliśmy się na czwartek po czym dałem Ci znać dzień przed, że sprzęgło zapowietrzone żebyś nie jechał na darmo 450km!!!!!!!!! Chciałem to zrobić na własny koszt oddając do mechanika!!!!!!! Na sobotę to był termin o ile zostanie zrobiony, nie został więc nie mógł być zrelizowanywany. Nie odbieram bo mam dośc Twoich telefonów na numer domowy do moich rodziców, którzy są tym faktem zniesmaczeni. Mówiłem nie dzwoń na ten numer! CENZURA się za przeproszeniem i mam CENZURA. A jak ktoś chce logo hondy na volvo to zapraszam, ja ktoś nie wierzy zapraszam do mnie na piwo pogadamy o zainstniałej sytuacji!!!! Naraziłbym Cie na koszty gdybyś PRZYJECHAŁ!!!! DZWONIŁEŚ DO DOMU MÓWIONE BYŁO 5 razy, że nie sprzedaje ale i tak uparcie dzwoniłeś. Ileż można?! Nie mam ochoty gadać z natrętami tyle w temacie.
PatrykNSR pisze:A więc wszystko po kolei.
Termin wtorek nie odwolany tylko nie bylo nikogo kto moglby pokazac motocykl. Termnin czwartek odwolany gdyz beda w srode w domu (sprawa dotyczy felernego telefonu ale to inna kwestia, ktorej nie moge poruszyc), zauwazylem, ze sprzeglo PONOWNIE sie zapowietrzylo, o tamtym zapowietrzeniu rozmawialem z jurasem i odpowietrzylem to jakis miesiac temu, po czym motocykl znow stal dluzszy czas i znowu sie zapowietrzylo... Wiec nie krece nic. Juras nie mam racji?
Naraziylbym cie na koszta, gdybym nie dal ci znac o tym, przyjechalbys i zastal moto, ktorym nie da sie przejechac. Nie jestem zadnym oszustem. Jestem zirytowany, gdyz rodzice skontaktowali sie po twoich telefonach bardzo licznych ze mna w sobote wieczorem dopiero. Poinformowali mnie, ze sobie czegos takiego nie zycza i ja wkurzony kazalem im przekazac ze nieaktualne, zebys w koncu dal im spokoj. Twoj numer przepadl mi razem z telefonem. Nie mam na glowie tylko sprzedazy motocykla, faktycznie glupio wyszlo ale chcialem byc uczciwy i zrobic to na wlasny koszt.
Na ten moment problem z zapowietrzeniem zazegnany, mam nadzieje na stale i po tych calych przejsciach i na fakt co sie dzieje z rynkiem postanowilem go zostawic dla siebie i przygotowac do sezonu. W skrocie: klocki vesrach sintered, 300v, rbf600, dynagel2000, filtr oleju vesrach, filtr powietrza oem honda i pare innych. Zostawilem troche grosza, pomimo to, ze zrobie nim max 2000km w sezonie z powodu tego, ze pracuje za granica w wakacje (tak btw nie dostalem motocykla jak to roksc sugerowal)
Powtarzam, nie jestem oszustem, handluje tez kombinezonami, gdyby ktos szukal cos fajnego prosze o wiadomosc. Potwierdze to na najblizszym zlocie fireblade o ile dostapie zaszczytu uczestnictwa.
PS. Zapraszam w Polske w poszukiwaniu motocykla i obys nie trafil na tych prawdziwych oszutow.
Wróć do Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości