Dzisiaj jest 06 czerwca 2025, 20:39

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Moja Cbr 1000rr HRC

sc57b

Kupiłeś nowy motocykl, przerobiłeś moto ? tu możesz się tym pochwalić :)

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Pochwały: 22
Motocykl: Cbr 900rr
Rok produkcji: 1999

Re: Moja Cbr 1000rr HRC

Post » 22 lutego 2015, 21:38

gdyby mi chłop taki numer wywinol to bym zostawilbym na tym volvo w tle na zdjęciu wielkie logo hondy.:)

Awatar użytkownika

Pochwały: 20
Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
Rok produkcji: 2005

Post » 22 lutego 2015, 22:44

Slabo troche zobaczymy co autor napisze.

Awatar użytkownika

Pochwały: 4
Motocykl: SC59
Rok produkcji: 2008
Samochód: E61 525d

Post » 23 lutego 2015, 08:10

Aż wstyd się przyznać, że mam do Niego rzut beretem, ot, ale mi się 'sąsiad' trafił :)

Świnia, tyle. Prawdopodobnie ta cebra nie jest taka ohh, ahh skoro nagle się rozmyslil jak pojawił się poważny kupiec, bo jednak za taką kasę to musi być igła.

Zero odpowiedzialności, zachował się jak jakiś szczeniak. Playboy'e ze Staszowa może tak mają :diabel2:
Yamaha R1 RN22 !

Pochwały: 22
Motocykl: Cbr 900rr
Rok produkcji: 1999

Post » 23 lutego 2015, 09:59

A mi sie wydaje ze mial warunek od rodziców masz sie uczyc na studiach i byc grzecznym oraz sprzatac swoj pokoj. A ze slowa nie dotrzymal to mama kazala motor sprzedac:) Ah te Playboye w bialych kombinezonikach:D

Awatar użytkownika

Pochwały: 4
Motocykl: SC59
Samochód: E61 525d

Post » 23 lutego 2015, 11:48

Poprawił zachowanie to i motocykl może zostawić, stąd całe zamieszanie rotfl2:
Yamaha R1 RN22 !

Awatar użytkownika

Pochwały: 2
Motocykl: SC59 BLACK
Rok produkcji: 2014

Post » 23 lutego 2015, 12:00

Szkoda mi tego czytać aż. Napisała 1 strona opinie, a Wy już odrazu wystawiacie opinie. Telefon nie mam wyłączony tylko jest zablokowany ale to inna historia o czym poinformowałem nabywce. Fakt, ustawiliśmy się na czwartek po czym dałem Ci znać dzień przed, że sprzęgło zapowietrzone żebyś nie jechał na darmo 450km!!!!!!!!! Chciałem to zrobić na własny koszt oddając do mechanika!!!!!!! Na sobotę to był termin o ile zostanie zrobiony, nie został więc nie mógł być zrelizowanywany. Nie odbieram bo mam dośc Twoich telefonów na numer domowy do moich rodziców, którzy są tym faktem zniesmaczeni. Mówiłem nie dzwoń na ten numer! CENZURA się za przeproszeniem i mam CENZURA. A jak ktoś chce logo hondy na volvo to zapraszam, ja ktoś nie wierzy zapraszam do mnie na piwo pogadamy o zainstniałej sytuacji!!!! Naraziłbym Cie na koszty gdybyś PRZYJECHAŁ!!!! DZWONIŁEŚ DO DOMU MÓWIONE BYŁO 5 razy, że nie sprzedaje ale i tak uparcie dzwoniłeś. Ileż można?! Nie mam ochoty gadać z natrętami tyle w temacie.

Awatar użytkownika

Post » 23 lutego 2015, 12:01

O tym, że zapowietrzone nie miałem wcześniej pojęcia BO NIE MA MNIE NA CODZIEN W DOMU GDZIE MOTOCYKL STOI!!!! Mam też inne sprawy na głowie nie tylko odbieranie telefonu w sprawie moto.

Awatar użytkownika

Post » 23 lutego 2015, 12:20

Tak samo o stanie motocykla mogę poswiadczyc, zreszta nie tylko ja. Roksc nie musisz mnie obrazac, bo zbyt pochopnie wyrazasz swoja opinie, nie znasz mnie.

Motocykl: GSXR K8

Post » 23 lutego 2015, 12:35

PatrykNSR pisze:Szkoda mi tego czytać aż. Napisała 1 strona opinie, a Wy już odrazu wystawiacie opinie. Telefon nie mam wyłączony tylko jest zablokowany ale to inna historia o czym poinformowałem nabywce. Fakt, ustawiliśmy się na czwartek po czym dałem Ci znać dzień przed, że sprzęgło zapowietrzone żebyś nie jechał na darmo 450km!!!!!!!!! Chciałem to zrobić na własny koszt oddając do mechanika!!!!!!! Na sobotę to był termin o ile zostanie zrobiony, nie został więc nie mógł być zrelizowanywany. Nie odbieram bo mam dośc Twoich telefonów na numer domowy do moich rodziców, którzy są tym faktem zniesmaczeni. Mówiłem nie dzwoń na ten numer! CENZURA się za przeproszeniem i mam CENZURA. A jak ktoś chce logo hondy na volvo to zapraszam, ja ktoś nie wierzy zapraszam do mnie na piwo pogadamy o zainstniałej sytuacji!!!! Naraziłbym Cie na koszty gdybyś PRZYJECHAŁ!!!! DZWONIŁEŚ DO DOMU MÓWIONE BYŁO 5 razy, że nie sprzedaje ale i tak uparcie dzwoniłeś. Ileż można?! Nie mam ochoty gadać z natrętami tyle w temacie.

Nie odwracaj kota ogonem gówniarzu, dzwoniłem na domowy bo mi taki zostawiłeś i mówiłeś że mogę się na ten numer kontaktować. W czwartek mówiłeś że na bank sprzedajesz... to też nie prawda?
Nikt mi nie mówił że zmieniłeś zdanie, rodzice mówili że przekażą że dzwoniłem i że do mnie oddzwonisz, to ile miałem łaskawie czekać??
W XXI wieku nie mogłeś mnie poinformować, że się rozmyśliłeś, bo telefon masz zablokowany? Nie jestem natrętem, tylko miałem wynajętą przyczepkę, załatwiony urlop a Ty kombinujesz i narażasz mnie na koszty.
I jeszcze jedno, na domowy numer prosiłem grzecznie przekazanie że czekam na kontakt. A wczoraj jak byłeś w domu to nawet do telefonu nie podszedłeś. Więc zniesmaczeni mogą być Twoim postępowaniem.

Awatar użytkownika

Motocykl: CBR 1000rr SC77 Grand Prix Red
Rok produkcji: 2018
Samochód: BMW F31 Lift

Post » 23 lutego 2015, 12:45

Niestety PATRYKNSR ale śmierdzi to kłamstwem z Twojej strony i jeśli to prawda to powinieneś przeprosić i wysłać OGROMNĄ BUTLE dobrego napitku.
Cytuje:
22.02.2015 Juras - "Pierwsza termin wtorek 17,02........... odwołał temat bo coś mu wypadło, dobra spoko.
Umówiliśmy się na czwartek19.02. na 100%, mam przyjeżdżać, zorganizowałem kumpla, pożyczyłem przyczepkę urlopy zaklepane, środa 16 telefon, nie może mi sprzedać, bo twierdzi że sprzęgło zapowietrzone, byłem gotów wziąć ale stwierdził że nie sprzeda mi uszkodzonego bo musi być wszystko super jak przyjadę."
23.02.2015 PatrykNSR - "O tym, że zapowietrzone nie miałem wcześniej pojęcia...."
20.01.2015 PatrykNSR - "Zapowietrzyła się pompa od sprzęgła hydraulicznego i pewnie cały układ (idą bąbelki w zborniczku jak pochylę moto). Problem zlikwiduje przy okazji wymiany nowych klocków i płynu ale pytanie do was, jak to mogło się samo z siebie zapowietrzyć?"

A wiec ŚCIEMA skoro się rozmyśliłeś ze sprzedaży trzeba było powiedzieć, robienie kogoś w balona i narażenie na straty finansowe i czasowe jest bardzo nie w porządku. Pisząc delikatnym językiem ze względu na forum.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika

Post » 23 lutego 2015, 13:03

A więc wszystko po kolei.
Termin wtorek nie odwolany tylko nie bylo nikogo kto moglby pokazac motocykl. Termnin czwartek odwolany gdyz beda w srode w domu (sprawa dotyczy felernego telefonu ale to inna kwestia, ktorej nie moge poruszyc), zauwazylem, ze sprzeglo PONOWNIE sie zapowietrzylo, o tamtym zapowietrzeniu rozmawialem z jurasem i odpowietrzylem to jakis miesiac temu, po czym motocykl znow stal dluzszy czas i znowu sie zapowietrzylo... Wiec nie krece nic. Juras nie mam racji?

Naraziylbym cie na koszta, gdybym nie dal ci znac o tym, przyjechalbys i zastal moto, ktorym nie da sie przejechac. Nie jestem zadnym oszustem. Jestem zirytowany, gdyz rodzice skontaktowali sie po twoich telefonach bardzo licznych ze mna w sobote wieczorem dopiero. Poinformowali mnie, ze sobie czegos takiego nie zycza i ja wkurzony kazalem im przekazac ze nieaktualne, zebys w koncu dal im spokoj. Twoj numer przepadl mi razem z telefonem. Nie mam na glowie tylko sprzedazy motocykla, faktycznie glupio wyszlo ale chcialem byc uczciwy i zrobic to na wlasny koszt.

Na ten moment problem z zapowietrzeniem zazegnany, mam nadzieje na stale i po tych calych przejsciach i na fakt co sie dzieje z rynkiem postanowilem go zostawic dla siebie i przygotowac do sezonu. W skrocie: klocki vesrach sintered, 300v, rbf600, dynagel2000, filtr oleju vesrach, filtr powietrza oem honda i pare innych. Zostawilem troche grosza, pomimo to, ze zrobie nim max 2000km w sezonie z powodu tego, ze pracuje za granica w wakacje (tak btw nie dostalem motocykla jak to roksc sugerowal :D )
Powtarzam, nie jestem oszustem, handluje tez kombinezonami, gdyby ktos szukal cos fajnego prosze o wiadomosc. Potwierdze to na najblizszym zlocie fireblade o ile dostapie zaszczytu uczestnictwa.

PS. Zapraszam w Polske w poszukiwaniu motocykla i obys nie trafil na tych prawdziwych oszutow.

Motocykl: GSXR K8

Post » 23 lutego 2015, 13:16

PatrykNSR pisze:A więc wszystko po kolei.
Termin wtorek nie odwolany tylko nie bylo nikogo kto moglby pokazac motocykl. Termnin czwartek odwolany gdyz beda w srode w domu (sprawa dotyczy felernego telefonu ale to inna kwestia, ktorej nie moge poruszyc), zauwazylem, ze sprzeglo PONOWNIE sie zapowietrzylo, o tamtym zapowietrzeniu rozmawialem z jurasem i odpowietrzylem to jakis miesiac temu, po czym motocykl znow stal dluzszy czas i znowu sie zapowietrzylo... Wiec nie krece nic. Juras nie mam racji?

Naraziylbym cie na koszta, gdybym nie dal ci znac o tym, przyjechalbys i zastal moto, ktorym nie da sie przejechac. Nie jestem zadnym oszustem. Jestem zirytowany, gdyz rodzice skontaktowali sie po twoich telefonach bardzo licznych ze mna w sobote wieczorem dopiero. Poinformowali mnie, ze sobie czegos takiego nie zycza i ja wkurzony kazalem im przekazac ze nieaktualne, zebys w koncu dal im spokoj. Twoj numer przepadl mi razem z telefonem. Nie mam na glowie tylko sprzedazy motocykla, faktycznie glupio wyszlo ale chcialem byc uczciwy i zrobic to na wlasny koszt.

Na ten moment problem z zapowietrzeniem zazegnany, mam nadzieje na stale i po tych calych przejsciach i na fakt co sie dzieje z rynkiem postanowilem go zostawic dla siebie i przygotowac do sezonu. W skrocie: klocki vesrach sintered, 300v, rbf600, dynagel2000, filtr oleju vesrach, filtr powietrza oem honda i pare innych. Zostawilem troche grosza, pomimo to, ze zrobie nim max 2000km w sezonie z powodu tego, ze pracuje za granica w wakacje (tak btw nie dostalem motocykla jak to roksc sugerowal :D )
Powtarzam, nie jestem oszustem, handluje tez kombinezonami, gdyby ktos szukal cos fajnego prosze o wiadomosc. Potwierdze to na najblizszym zlocie fireblade o ile dostapie zaszczytu uczestnictwa.

PS. Zapraszam w Polske w poszukiwaniu motocykla i obys nie trafil na tych prawdziwych oszutow.

Jestem zbyt poważnym człowiekiem na tego typu dyskusje, mam żonę dziecko i dużo więcej wiosen na koncie niż Ty.
Dwie rzeczy wyjaśnię i kończę dyskusję. Co to dla Ciebie są liczne telefony? zadzwoniłem 2 razy, w piątek z zapytaniem czy jesteś w domu, i drugi raz zadzwoniłem zostawić swój numer z prośbą o kontakt(notabene na ten kontakt się nie doczekałem) gdyż czekam na info od Ciebie.... to są liczne telefony? coś złego powiedziałem? nie życzę sobie żebyś tak pisał, nigdy bym nikogo nie obraził, to nie rodziców sprawa.
Nikt mnie nie poinformował że moto nie sprzedajesz, skąd miałem to wiedzieć? za to Ty wiedziałeś że czekam na kontakt i mój numer miałeś, bo go zostawiłem. Zadam jeszcze jedno proste pytanie, Zdajesz sobie sprawę że poniosłem koszty? z tytułu Twojego zachowania?
najpierw piszesz że moto nie sprzedajesz bo nie naprawione, teraz że się rozmyśliłeś...... to wszystko mówi ;)

PoprzedniaNastępna

Wróć do Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki