Stoi już baaaardzo długo na allegro, pewnie cena odstrasza. Na forum kawasaki jeden gość poleca tego handlarza,
ryba86 pisze:Ja kupowałem od niego moją dychę I gen. Też z Włoch i też były malowane felgi. Też na złoto![]()
Oglądałem u niego łącznie z 20 motocykli. Dla mnie i znajomych. Szczerze to nie widziałem u handlarza tylu motocykli w tak dobrym stanie. On nic kompletnie nie naprawia u siebie. Ewentualnie wymieni oponę, akumulator. Żadnych rzeźb. Byłem u niego w ten sam dzień kiedy przywiózł motocykle. Już na busie było widać że sprzęty były w super stanie. Brane było od niego 929, 954 i dwa gsxr 1000 k3. Moja dycha od niego to prawie stan salonowy. Jako człowieka mogę go polecić. I nie mylić go z jeszcze innym handlarzem z Kozienic. Tamten już ma kombinowane motocykle.
Wsiadać i jechać bo zniknie jak tamta z wawy. Tutaj cena nie jest niska i tylko to pewnie powoduje że jeszcze się nie sprzedał .
Od siebie dodam, że miał 10tkę I gen i nie jest wystawiona od dłuższego czasu, także prawdopodobnie poszła.
Dziwne jest to, że kolejny motocykl i znów ma złote felgi. Ci Włosi mają jakiegoś bzika na tym punkcie...
Daleko masz do Niego? Ja mam 80 km.