No nie wiem czy zauważyłeś ale dioda u mnie jest świeci gdy tablica zamknięta ale myślę nad przerobienie jeszcze właśnie na wylacznik krancowy żeby w razie wiedzieć czy tablica sama się nie otworzyła na jakiejś dziurze czy coś
To to nie ma problemu bo dioda wtedy i tak zgaśnie więc profilaktycznie podczas jazdy lepiej zamknąć żeby zapaliła się dioda ale że są takie fajne małe przelaczniki krancowe to chyba zamówię i dołożę ale to może po pierwszych jazdach i testach bo może będzie wszystko na tyle pewnie się trzymać że nie będzie takiej pogrzeby
Siema , u Ciebie łatwiej to chowanie zrobić bo masz za dupek pod kątem w sc33 nie jest tak łatwo blachę złożyć 90stopni instalacje już zrobiłem i siłownik ale brakuje mi ok 30stopni żeby blachę schować
gix juz przygotowany do sezonu i zrobione pierwsze 20 km idzie jak zły - olej w silniku motul 300V - filtr oleju k&n po raz ostatni wiecej nie kupie - wymieniony olej w lagach na motul fork oil Racing line - sprezyny pomierzone jak najbardziej w normie i daleko jeszcze do wartosci granicznej.
i dwie fotencje na dowody z prac jak to powiesiłem gixa
hehe noo z filtrem kn miałem taki przebój że wkrecał mi sie 2 czy 3 obroty normalnie lekko nagle zaczał iść bardzo ciężko kilka razy próbowałem i za każdym razem to samo, tak że musialem krecic kluczem az w koncu blisko silnika klucz 17 sie omknął bo tam jest jakieś dziwne 16,5 i sie zdenerwowalem wykreciłem znowu filtr i w dół skierowanym zeby sie nic do niego nie nasypało, poprawiłem gwint gwintownikiem (dziadek tokarz pomógł) i filterek się wkrecił jednym palcem do samego silnika, rok temu znajomy miał identyczny problem i nie chciałem mu wierzyć i mowilem ze cos zepsul a teraz mnie to spotkało, a kurde no tyle filtrow w zyciu wymieniłem że aż ciezko uwierzyc ze CENZURA sprawe i źle nakreciłem tym bardziej ze jak mowie 2 czy 3 obroty szedl lekko a nagle ciezko, skok gwintu niby ten sam mierzylismy gwintomierzem, nawet wybite na filtrze 1,0 ale jakis taki za plytki był nie wiem a tyle razy kupowalem hiflofiltro i zawsze bylo super i za rok wracam do sprawdzonego hiflo stary tani sprawdzony i dobry filtr pierdziele jakies kn'y