byś musiał się przy pasować bo może być gorzej.
technika jazdy
byś musiał się przy pasować bo może być gorzej.
miniaturowa wersja tego zamocowania na przodzie siedziska pasażerki mogła by zlikwidować zjeżdżanie dupeczki na kierowcę, tak mi się przynajmniej wydaje 
wiertło pisze:A w tym wypustka na jaja i będzie okbyś musiał się przy pasować bo może być gorzej.
byś musiał mozno ziornik nogami sciskać żeby coś dawało , a tego nie robisz skoro tak mocno zjeżdzasz
oddaj ten swój fotel do tapicera narysuj sobie co potrzebujesz i po problemie , zrobi CI wyprofilowaną żelową wkładkę i będziesz siedział gdzie chcesz powodzenia
lukaszooo pisze:Jeśli robicie dłuższe trasy czyli ponad 200km na bladym z partnerkami to jestescie naprawde napaleni na jazde a wasze partnerki mega twarde.
Ja mam 180cm, zona 165 po ok 30min jazdy mowi mi ze jest jej nie wygodnie a po godzinie ma dosc wszystkiego. Z wiekiem przychodzi takie stwierdzenie ze platiki dla dwojga sie poprostu nie nadaja.
pierwszy sezon był ciężki na moto bo trzeba się po prostu przyzwyczaić do pozycji itp, jeździliśmy już chyba na większości sportów i zawsze jest fan z jazdy
Jedyna różnica to że my nie uznajemy turystycznej jazdy na sporcie
zawsze jest ogień i chcąc nie chcąc musi się do mnie przykleić i dobrze trzymać przy hamowaniu
Wróć do Ogólne (CBR929RR SC44)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości